Bir Uyku Kıyafeti olarak "Rahat Gecelik" Nasıl Olmalı?

22-03-2020 10:17
Bir Uyku Kıyafeti olarak
Yaşam gündüz ve gece

İnsan hayatı hem etkinlik ve aktivite hem uyku ve dinlenme üzerine kuruludur. Gün ve gece zaman parçaları içinde insanlar hareket ederler. Hareket ederken yorulur ve dinlenmek isterler. Doğal olarak gün içinde insanlar çalışır. Gece saatlerinde de dinlenir. Gün içinde  bedenen, ruhen, duygusal ve düşünsel olarak hareket eden insan doğal olarak enerji harcar ve günün sonunda yorulur. 
....
 
Gece dinlenme zamanıdır

Yorgunluk nasıl atılır. Uyuyarak.
Yorgun beden, yorgun kaslar, yorgun zihin nasıl kendine gelir? Kaliteli bir uyku ile.
Gece uyku zamanıdır. Uyku ve özellikle derin uyku düzenize geçiş ve kalteli uyku insan sağlığı ve insan bağışıklık sisteminin kendini yenilemesi için son derece hayatidir. Uyku, insanın hava gibi, su gibi en temel yaşam motivasyonlarından biridir. Kaliteli bir uyku için gece, dinlenmeye hazırlık, gevşeme ve sonrasında da rahat bir uyku ile gün içinde kaybedilen güç ve enerjinin "yenilenme" zamanıdır. 
...
 
Uyku Giyimi Önemlidir
 
Gece insan hayatında önemli bir zaman parçasıdır. Çünkü uyku ihtiyacı karşılanacaktır. Kaliteli ve zamanında geçilmeyen uyku insanı hastalıklara açık hale getirir. Çünkü uykusuzluktan ve bedeni aşırı zorlamadan bağışıklık sistemi zarar görür.
...
 
Gece uyku zamanıdır.
 
Kaliteli bir uyku için kaliteli uyku giyimi gerekir. Gecelik, pijama, kapri pijama, şort pijama, gömlek pijama, sabahlık hepsi giyim özelliklerine göre ve doğal elyaf özellikli olmalarına göre kaliteli uyku için iyi seçim uyku kıyafetleridir. Burada kritik kelime kaliteli uykuya en elverişli "en doğal" -naturel kumaş dokulu ve ten uyumlu- uyku giysisi kavramıdır. 
...
 
Yatak giyimi: Gecelik / Gecelik İsmi Nereden Geliyor?

Rahat bir  yatak, karanlık bir oda ortamı, dokusu naturel nevresim, yastık yorgan kılıfı yanında doğal elyaf bir gecelik, gecelik pijama ya da pijama takımı rahat ve kaliteli uykunun kapılarını bize açacak en güzel ev giyimi ürünleridir. Özellikle uyku gece zamanına endeksli olarak insan hayatında yer aldığı için "gecelik" ismi de direkt "uyku zamanı giyilen ve giyilmesi gereken rahat ve doğal kumaş özellikli nitelikli uyku giysisini" ifade etmektedir. Gecelik, gece zamanı uykuyu temsil eden yatak kıyafetidir.
...
 
Rahat Gecelik nasıl olmalı?

Rahat gecelik uyku kalitesini sağlamada önemlidir. Gecelik bir yatak kıyafetidir. Özellikle %100 pamuk gibi, %100 viskon gibi, modal gibi doğal elyaf kumaş materyallerinden üretilen gecelikler kaliteli bir uyku için şarttır.
 
Özellikle hasta gecelikleri, hastane gecelikleri ve/veya hastane pijaması olarak bilinen gecelik kıyafetleri insan bedeni ile çok net şekilde uyumlu olmalıdır ki sonuçta bedeni tahriş etmesin, tene batma yapmasın, sertlik derecesiyle teni incitmesin, derin uykuyu verdiği rahatsızlıkla bölmesin. Gecelik bir yatak kıyafeti ev giyim ürünüdür. iyi bir gecelik, doğal, şık ve sade bir tasarımda olmalıdır. Bol ve dökümlü olmalıdır. Bedeni sıkmamalıdır. 
...
 
Gecelik Denince EVDEGİY Doğallığı ve Rahatlığı

Tüm bu yönleriyle iyi bir gecelik insan hayatında vazgeçilmez uyku dostu bir yatak kıyafetidir. Gecelik bir uyku giyim ürünü olarak herkesin evinde olması gereken "en rahat" ev giysilerinin başında gelir. 
...
 
Haydi o zaman gelsin gecelik mottomuz: "İyi gecelerin dostu iyi geceliktir."
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.