Desenli Pijama = Eğlenceli Pijama Trendi

28-03-2020 12:27
Desenli Pijama = Eğlenceli Pijama Trendi
Pijama Trendi Yükselişte

Ev bir yaşam merkezi olup, evde yaşam hayatın merkezi haline gelince "evde pijama trendi" de doğal olarak yükselişe geçti. 
Ev, yaşamın merkezi haline gelmeye başladıktan itibaren ev giyimi ürünlerin pijama , kapri, şort, ev elbisesi, tunik, ev gömlek, gecelik, sabahalık gibi- hemen hemen tüm ev giyim ürünleri moda ve trend haline geldi. 
...

Trendy Ev Giyimi Konseptleri 

Evde rahatlık ve evde şıklık gibi konsept kavramların şekillendirdiği erkekte ve kadında bir stil giyinme anlayışı egemen oldu. Alışverişte ev giyimi modasına dair tüketici ihtiyaç ve beklentileri yeniden be kapsamlı bir tarzda şekillenmeye başladı. 
...

Pijama modası ev giyim modasının merkezi

Pijama modası özellikle tüketicinin 2000'lerin başından beri her alanda "bireyselleşmesi" ve bireysel zevklerini hayatın her alanına yansıtması sonucu, pijama tasarımında "bireysellik" konseptleri öne çıkmaya başladı. Tüketicilerin hayatı algılamaları kadar çok sayıda bireysellik anlayış ve uygulaması pijama üzeri çalışılan baskı ve desenler yardımıyla moda ve trend uygulamalarına yansıtıldı. 
...

Desenli Pijama Modası

Güncel ve trendy pijamalar, ev giyimine yansıyan yönleriyle zevklerin ve beğenilerin bireyselleşme akımlarına cevaplarını "sevimli desenli pijama tasarımları" olarak vermiştir. Desenli pijamaları tüketiciler çok sevmiş ve talepler de hep bu yönde oluşmaya başlamıştır. 
...

Pijama Desenleri: Tabii ki En Güzeller EVDEGİY'de !

Pijama desenleri üzerinde hayvan desenleri, doğa temalı desenler, gökyüzü temalı pijama desenleri, renk temalı renagarenk pijama desenleri, stilize ağaç, stilize dal, stilize çiçek temalı desenli pijamalar tüketicinin ilgi ve dikkatini en çok çeken pijamalar olmuştur.
 
Desenli pijama modelleri üzerinden insanlar yaşam tarzlarını hayata yansıtmak için hoş ve sevimli bir metod olarak da ev giyimi trendlerini mutlulukla kullanmışlar, satın almışlar, beğenileriyle desteklemişler, iletişimleriyle daha fazlasını talep etmişlerdir.
...

EVDEGİY'in Desenli Pijama Markaları 

Tüm bunların sonucu olarak EVDEGİY desenli pijama taleplerine karşılık sahip olduğu güçlü marka havuzu içinde yer alan Kezokino, Vienetta, Gazzaz, Good Look gibi markaları yardımıyla müşterilerine bu alandaki en geniş desenli pijama konseptlerini sunmuştur.
 
Sevimli panda, sevimli tavşancık, ay üzerinde uyuyan ayıcık  gibi desenli pijama modelleri kısa zamanda "en iyi pijama tasarımları" arasında yerini alan EVDEGİY Online Alışveriş Sitesi pijama severler için yeni sezonda da en güzelini, en iyisini ve en konsept tasarımlı desenli pijamalarını sunmak için var gücüyle çalışmaktadır. 
...

Desenli Pijama denince EVDEGİY

Pijama stilistlerinin en sevdiği çalışmalardan olan desenli pijamalar EVDEGİY Tarzı ile pijama koleksiyonlarında yeni sezonda yerini aldı. Keşfetmek, araştırmak ve seçmek için adres belli. www.evdeiy.com.tr 

Haydi o zaman gelsin Blog EVDEGİY Mottomuz: "Yaşasın Desenli Pijama, ve Pijamalı Hayat '
...

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.