En Sağlıklı Uyku Giyimi ve Uyku Giysisi Pijamalar EVDEGİY 'de!

18-02-2020 09:33
En Sağlıklı Uyku Giyimi ve Uyku Giysisi Pijamalar EVDEGİY 'de!
İnsan sağlığı için uyku en önemli aktivitelerden biridir. 

Uyumak hele sağlıklı bir şekilde uyuyabilmeni değeri paha biçilmezdir. Nedeni çok basit aslında. Uykunun insan fiziğini, duyguları ve insan üzerinde biriken negatif etkileri arındırma ve uyku sonrası zinde ve sağlıklı şekilde hayata devam edebilme yetkinlikleri yüklemesi yapmasıdır. 
...

Sağlıklı bir uyku için ne gerekir?

-Doğru bir yatak
-Doğru bir yastık 
-Ve doğru bir uyku giysisi. 

Doğru uyku giysisi nedir?

Tabii ki kumaş özellikleri itibarıyla doğal yapıda, tene uyumu ve ten ile teması pürüzsüz şekilde güzel, içinde insanın kendini "iyi hissettiği", incitmeyen, tene rahatsızlık hissi vermeyen, yumuşacık dokulu, giyildiğinde insanın içine huzur veren, giyildiğinde insana harika bir duygu kompozisyonu yaşatan pijama takımı. 
..

Uyku Giyimi denince EVDEGİY

Uyku giyimi insanın oda ışıklarını da kapatıp son derece doğal bir pijama seti içinde uykuya geçmesi ve ortalama sekiz saatlik kaliteli bir uyku içinde yenilenmesi kadar güzel ne var hayatta?
...

Pijama özünde bir uyku giysisi özelliğindedir. 

Bir uyku giysisi olarak pijama asla ve asla doğal olmayan evsafta bir kumaş özelliğinde olmamalı. Bir uyku giysisi olarak pijama alırken olabildiğince pamuk ve pamuk, türevi doğal kumaşlar pijamada tercih edilmeli. Pijama tene batmamalı. Uyku esnasında sıkıntı vermemeli. Bir uyku ve yatak giysisi olarak pijama seçiminde pijama ve ten uyumu mutlaka gözetilmeli. Dolayısıyla yatak giyimi ve rahat bir uyku için, en rahat pijama tercih edilmelidir. 
...

Doğal ve sağlıklı yapıda bir pijama uyku dostudur.

Pijama ev ortamında günlük yaşamda kullanılabildiği gibi özü ve orijini itibarıyla bir yatak giysisidir.  Uyku giysisi olarak da niteleyebileceğimiz pijamalarda bedeni çok sıkmayan, dökümlü ve içinde kendinizi iyi hissettiğiniz bir kumaş dokusu son derece önemlidir. 

Neden önemli?
Çünkü doğru ve nitelikli bir pijama takımı size harika bir "uyku düzeni" armağan edecektir. iyi ve kaliteli bir pijama sizin uyku sonrası dinlenmiş ve fiziken zinde ve ruhen de yenilenmiş bir şekilde güne uyanmanızı sağlayacaktır. 
...

Pijama hayattır.
 
Pijama hayattır. Pijama candır. Pijama rahatlık kavramı ile özdeş ev giyiminin en özel kıyafetidir. İyi bir pijama size hayatın güzelliklerini ve enerjisini mükemmel bir şekilde taşıyabilir. 

EVDEGİY ev giyiminin bu çok özel alanına odaklanarak mutlu hayat mutlu insanlar vizyonu ile hayata pijamalarıyla enerji ve mutluluk taşımaya devam edecek. 
...
O zaman gelsin mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
...

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI



Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.