Ev bir yaşam alanıdır. Geliştirmek Senin elinde !

04-11-2020 21:15
Ev bir yaşam alanıdır. Geliştirmek Senin elinde !

Ev bir yaşam alanıdır. İnsanın kendine özgü dünyasıdır. Kendini iyi hissettiği ya da kendini iyi hissetmek isteyeceği en özel mekandır. Evin bir felsefesi var. Ev ortamı içerisinde insanların en çok yaşamayı isteyeceği duygular:

-"evde rahat olmak” -"ev konforunu herşeyiyle hissedebilmek” -"ev ortamının keyfini içsel motivasyon artırıcı” bir unsur olarak kullanmak. -"evin sıcaklığını ev ortamı içinde yer alan ailenin sıcaklığı ile birleştirip kişisel huzur duygusunu tatmak” -"evden çalışmanın rahatlığı deneyimlemek, sürdürmek ve geliştirmek” -"evin özelinde ve evi merkez alan bir birey olarak kendini, hayatı, diğer insanları daha iyi değerlendirebilmek ve evi merkez alan güçlü çıkışlarla çevresel etkileri daha hızlı ve kolay oluşturabilmek.”

360 derece perspektifle ev hayatı

Ev, 360 derece bakış açısıyla bir tür kişisel terapi ortamıdır. Evi merkez alan yaşam iletişiminde eğer dengeli bir paradigma ile yaklaşım olursa "ev” kavramı insanın kendisini hayatta ve işte daha iyi hissetmesinin en iyi araçlarından biridir. Fakat burada kritik kelime "ev içi dengenin” iyi ayarlanmasıdır. Ev bir yaşam alanıdır.

Bu alanda insan; -eğer isterse- aile ve iş yaşamında denge ve başarıyı, sağlıklı ve kaliteli yaşamı, ruhsal huzuru, kişisel tatmin ve genel olarak hayatın her alanındaki mutluluğu kolayca yakalayabilir. Bu noktada işin sırrını tekrar edersek "-eğer isterse- şart cümleceği içinde yatar.

Eğer İnsan İsterse

Eğer insan isterse, yaşam alanı evini, her yönden bu isteklerine uygun hale getirebilir. Eğer insan isterse süreç içinde evine minik minik yatırımlar yaparak, ev estetiği konusunda değer artırıcı çalışmalar ortaya koyarak, evin havasını ve ambiyansını evden çalışmayla başarılarını destekleyecek şekilde eşgüdümleyerek pekiala çok farklı bir değer dünyasının kapılarını kendi çabalarıyla yine kendine ve sevdiklerine açabilir.

Bunun için ne gerekir?

Sadece istemek ve bu konuda özenle, öenmle ve dikkatle adımlar atmak. Neler yapılabilir? Örneğin bu konuda Evdegiy sitesinin evtekstili konusundaki dizayn ve tasarım önerilerine kulak verilebilir? Ev tasarımı konusunda Evdegiy alışveriş sitesinde sunulan harika ürünlere zaman zaman göz gezdirilerek evin konforu için tasarım yatırımı yapılabilir. Bu yatırımlar sonuçta ne getirecek? Neler sağlayacak belki dört kelime: "Kişisel başarı yetkinliği, içsel huzur, beden ve düşünce sağlığı, geniş bir sevgi çemberine içeren mutluluk haleleri. Bu değerleri özünde ne üretecek?

İnsanın "istekliliği” ve bir mekan olarak evi ile kurduğu çok özel içsel bağın kalitesi ve kapsam alanı.

Evdegiy Alışveriş sitesinde ev yaşam alanındaki küçücük mutlulukları çoğaltmak için "çok seçenek” elbette var.

E haydi o zaman. Evde güzel bir hayat için "yapılacakları” bir bir planlayarak başlamalı. Yol uzun ve deneyimlenecek o kadar güzel duygular var ki.

Pijama Mutluluğu Yazıları

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.