Ev Giyim 360 Modası ve EVDEGİY Tarzı Nedir? Ne Değildir?

25-03-2020 10:14
Ev Giyim 360 Modası ve EVDEGİY Tarzı Nedir? Ne Değildir?
Ev Giyim Modası Hayatımızda

Gelişen ev ve evde yaşam konseptleri, evden çalışma trendleri evde rahat ve şık giyinmenin önem ve değerini de bir kat daha artırmıştır. Evden çalışma ve ev ofis kavramları da yine gelişen bu güçlü trendin güçlü destekçileri olmuştur. Ev giyimi kavramı da bu süreçte ortaya çıkan ve moda ve trend kalıplarıyla birleşerek hayatımızda yer alan etkili bir kavramdır. Bu kavramı makalenin ilerleyen paragraflarında farklı açılardan tanımlamakta fayda var.
...
 
Evde moda ve tarz giyinmek

Evde şık olanı ve evde güzel olanı giyinmek öncelikle birey olarak insanın öz saygısı gereğidir. Birey olarak bu dünyada en değerli kişi öncelikle kişinin öz varlığıdır. Kendimizle kurduğumuz ilişki ve iletişimin kalitesi direk en yakınlarımızdan başlayarak en uzaktaki başkalarına kadar "hale etkisiyle" yansır. Bu nedenle iyi giyinmek, kendimize ve başkalarına karşı iyi görünmek evde yaşamın olmazsa olmazlarından birisidir. Evde rahatlık tamam ama bu "şıklık ölçülü" bir rahatlık olmalıdır.
...
 
Evde İyi Giyinmek ve Önce Kendine İyi Görünmek

Evde iyi giyinmek insan ruh halini ve duygu durumlarındaki dalgalanmaları bile etkiler. İnsanın her açıdan kendini iyi hissetmesi için "iyi bir giysi", şık bir kıyafet kişide zihinsel ve duygusal olarak büyük bir yaşam motivasyonu ve enerji dalgası oluşturacaktır. İyi giyinmek ve iyi görünmek insan hayatında bu derece önemli ve değerlidir.
 
Ev Giyim Modası ve Ev Giyim Modelleri

Moda insan hayatında önemlidir. Tarih boyunca bu hep böyle olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Çünkü insan toplumsal bir varlıktır. İnsanın varlık sınırı kendi özünden başlar. Bu yönüyle insan iyi giyinmek ve iyi görünmek hakkında önce kendine sonra eşine, çocuklarına, sonra yakın çevresi ailesine ve sonra komşular, iş arkadaşları, iş çevresi, diğer insanlar diye bir sarmal içinde dünyaya karşı sorumludur. Bu insanın doğasında var olan bir bilinç halidir. 
...
 
Stil ve Şıklık Ev Giyim Modasının Yükselen Trendleri

Moda giyinmek insandan insana göre değişir. Moda giyinmek  aynı zamanda bir kişisel tarz ve kişisel benlik içinde kendini iyi hissetmek alt kırılımı üzerinde işler. Dolayısıyla insanlar ve insanların kişisel seçim ve kendini ifade etme özgürlüğü ve tarzı kadar moda ve alt moda akımları kavramı vardır.  
 ...
 
Ev giyim modası da insanların kendilerini ev yaşam ortamı içinde en iyi ifade etmek istek ve ihtiyaçlarının bir karşılığı olarak vardır. Örneğin evden çalışma düzeni içinde stil giyim, rahat ve şık giyim trendi üzerinde moda akımları işler.
 
Ev ortamı içinde çalışırken ne derece "rahatlık modunda" olursa insan o derece verimli ve etkili işler çıkarabilir. Evden çalışırken kendini de giyimiyle iyi ifade edebilen insan huzuru ve mutlu "relax çalışma" moduna en yakındır.
...
 
"İyi Giyinme" ve "İyi Görünme" Temel İnsan İhtiyacı
 
Ev ortamı içinde ailesiyle nitelikli zaman geçirmek isteyen eşler birbirlerine kaşı iyi giyinme ve iyi görünme alışkanlık ve pratikliği için en zevkli ev giyim ürünlerinden gardroplarına basit günlük, pratik ev giyim ürünleri seçimi yapabilirler.
 
Pijama, pijama takımları, şort, kapri, sabahlık, gecelik, ev elbisesi, ev gömleği, tunik hepsi ev giyiminin tüm kişiye şıklık ve zerafet katan tüm giyim kategorileri insanların moda ve evde yaşam kalitesini en iyiye çıkarmak için varlar. Ne gerekir? Belki çok az şey. İşte şunlar: 
 
  • İnternet
  • Bilgisayar, tablet ya da cep telefonu
  • Sonrası: www.evdegiy.com.tr
  • Tık tık tık / Tarzını ve stilini seç- evden sipariş ver - EVDEGİY'den ver - Eve gelsin.
Bu kadar kolay mı?
Evet bu kadar kolay.
 
360 derece Ev giyim modası  EVDEGİY'de. 

Tarzını seç. Markanı seç. Zevkine göre en iyi koleksiyonlar içinden ürününü seç. "Tıkla!" Ev giyim modası tek tıkla, kapına kadar gelsin. 
...
 
"Türkiye'nin Ev Giyimi Markası: EVDEGİY" Sizin İçin Var!

Türkiye'nin Ev Giyim Markası EVDEGİY, ev giyim modasında her zaman için en doğal, en rahat, en zevkli, en güzel, en farklı, en şık ve tabii ki her açıdan "en iyisini" seçebilmeniz için var. EVDEGİY marka deneyimi, sizin için.
...
O zaman gelsin klasik "Blog Ev Giyim EVDEGİY" Mottosu:
"Yaşasın Pijamalı Hayat !"
...
 

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.