Ev Giyimi Genç Modası: "Hızlı, Rahat ve Cool !"

29-03-2020 12:43
Ev Giyimi Genç Modası:
Ev Giyimi Modası Her yerde!

Ev, yaşamın merkezi haline geldi. Evde rahat giyim ve evde tarz giyim de bu paralelde tabii ki "trend topic" oldu. 
...

Evde Genç Giyim, "Her şey Cool mu Orada?" -Evet Ya!

Türkiye genç bir ülke. Türkiye nüfusu genç ve dinamik bir nüfus. İş hayatına 2000'lerin başından itibaren hızlı bir giriş yapan Y kuşağı ve hemen ardından gelen dijital dönüşümün maestroluğunu yapan Z kuşağı dünya tarihinde bu dönemin adını neredeyse tamamen "ev" ile, evden çalışma ile, evde rahat giyim ile evde rahat şık giyim ile özdeşleştirecek. Hatta görünen o ki artık bir bu bir düşünce ifadesi değil, bir gerçeklik. 
 
Ev Giyimi Genç Modası: "Hızlı, Rahat ve Cool !"

Gençler ev giyimini seviyor. Çünkü stil giyinmeyi seviyorlar. Desenli pijama takımlar, desenli kapri takımlar, desenli tunik takım, desenli ev elbisesi, eğlenceli yazı tasarımlı şort takımlar, sevimli kahramanların stilize karakterleri, sevimli kedicikler pijaması, sevimli baykuş temalı tunikler, kapşonlu sabahlıklar.... Ve daha neler neler hepsi hep birlikte EVDEGİY yeni sezon genç koleksiyonlarında. 
...

"Evden Çalış ve Ev Ofiste Şık Giyin" Trendi

Evden çalışma artık bir lüks değil, değişen ve hızla gelişen dünya üzerindeki olaylar kümesinin doğal bir izdüşümü her şey. Evden çalışma ve ev ofis mantığında çalışma sistematiği beraberinde hiç şüphesiz ev giyim rahatlığını ve evde şık olmak ve ev ofis şıklığı gibi kavramları moda gündemine taşıdır.
 
Ev giyimi modası, EVDEGİY gibi marka alışveriş siteleri de bu doğal ve güçlü akımlar ve tüketici talepleri üzerinde kendi marka stratejilerini inşa etmeye başladılar. EVDEGİY başarılı bir "Ev Giyimi Markası" olarak "Online Ev Giyimi Mağazacılığı" alanına odaklanmış ve uzmanlık gücü ile Alışveriş Site Mağazasını donatmış bir markadır.
 
"Pijama ve Ev Giyimine dair herşey" sloganıyla kategorisini ve alanını en net şekilde ifade eden EVDEGİY, marka konumlandırması olarak da "Türkiye'nin ev giyimi markası" anahtar cümlesi ile ev giyimi marka vizyonu haritasını çizmiştir. 
...

Ev giyimi denince EVDEGİY Tarzı Fark Yaratıyor !

Ev giyimi EVDEGİY Alışveriş Sitesi müdavimleri için keyif demektir. Rahat giyim demektir. Tarz giyim demektir. Uyku giyim demektir. Ev modasını en güçlü şekilde en yakından takip etmek demektir. Evde yaşama zevki ve evde pijama keyfi demektir. Evde hobilerle ilgilenirken en güzel ve en rahat ev kıyafetleri içinde mutlu bir yaşamın izini sürmek demektir.
 
En güzel yazlık kapriler ve en güzel yazlık şortlar içinde yaklaşan yaz sıcaklarına karşı EVDEGİY Moda çizgileri içinde en güzel kombinlerle en iyi alışverişi yapıyor olmak demektir. Daha ne olsun. Rahat ve şık ev giyimini sevenler için Online Alışverişte en iyi adres olmak EVDEGİY Ev giyim ayrıcalığı için yeter de artar. 
...

Ev Ofis Şıklığı ve Şıklığı Bütünleyen Stil Tunikler 

Evde olmak güzel. Evde ailesiyle birlikte hayatın tadını çıkarmak güzel. Evde çalışmak güzel. Ve tüm bu güzel ev hayat etkinlikleri için rahatlıkla, kolaylıkla ve güvenle evden EVDEGİY'e sipariş verip; mesela - en stil EVDEGİY Tunik modellerinden -en hızlı şekilde hemen evin kapısından severek verdiğiniz o güzelim siparişlere gülümseyerek ulaşmak ve evde sevdiklerine özel güzel günlerde güle güle giymek de güzel. O halde her şey güzel olunca gelsin çılgın Blog EVDEGİY mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
...

EVEDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.