Ev Giyimi Modası nedir? Ev Giyimi trendleri nedir?

06-02-2020 09:39
Ev Giyimi Modası nedir? Ev Giyimi trendleri nedir?
Moda nedir?
 
Moda, zamanın ruhudur. Belirli bir zaman dilimi içinde geçerli renklerde, desenlerde, tarzlarda, zevk ve beğenilerde geçerli ortak anlayışın adı "modadır."

Moda yine farklı bir açıdan tanımla bizim hayatla kurduğumuz özel bir bağdır. Hayatın kişisel perspektiflerden yorumlanması ve anlamlandırılmasıdır. Yani hayata dair kararlarınızda ya da alışverişe dair kararlarınızda o an ve zaman itibarıyla seçimlerinize yansıyan zevkin birebir özdeşleştiği ürün ve tasarımların "hoşunuza gitmesi" halidir.
...

Moda bu "tercihler" yönüyle hayatın akışını belirliyor? 
Ev giyimi modası ya da ev giyimi modası denince ne anlamak gerekir?
Ev giysileri kavramı içinde yerini ve anlamını bulan pijama, şort modelleri , harika tasarımlı tunikler, kapriler, mevsime ve sezona uygun o tam da istediğiniz taytlar, tabi ki iç giyim ürünleri... Hepsi birlikte ev giyimi modasını oluşturur. 
 ...
 
Ev Giyimi Modası Yükselen Trend

Ev yaşamında şıklık ve rahatlık artık yeni tarz tüketicilerin modern şehir yaşamının da etkileri dikkate alınınca en üst düzeyde talebe dönüşmüş durumda. Evde yaşam hayatın tam merkezinde yer almaktadır. Ev pijaması, ev şortu, ev kaprisi, sabahlık, gecelik, tunik, ev gömleği, ev elbisesi ve tüm bu ürünlerin bir biri ile oluşturduğu kombin düzenleri de dahil olmak üzere ev giyim modası trendi kendi moda aurasını hızla oluşturmaktadır. O zaman yükselen bu trende çılgın bir ses ve motto ekleyelim: Yaşasın Pijamalı Hayat !
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.