Ev Giyimi Modası ve Ev Giyim Trendleri

08-02-2020 10:04
Ev Giyimi Modası ve Ev Giyim Trendleri
Neden Moda var?

Dünya tarihi boyunca insan zamana, mekana, ortama, kültüre, hava şartlarına ve modaya göre giyinmek için, örtünmek için, korunmak için ve bunun gibi çok farklı nedenlerle kendine giysiler seçmiş ve özel hayatında kullanmıştır. 
Bu normaldir. 
...
 
Modanın doğası nasıl işler?

Çünkü bir giyim ürünü ortam ve şartlara göre değişir. Değişmelidir. Bunun da basit sebebi insan toplumsal bir varlıktır. Toplumun giyinmede kültür ve normları ne ise ya da ortalama estetik ve/veya zamanın ruhuna göre moda anlayışları ne ise bu kültürel normlar içinde aşağı yukarı insanlar giyim ve giyim alışveriş kararların ı vererek ürün satın alır ve hayatlarını istenir bir yaşam kalitesinde devam ettirmek için bu ritüeli tekrarlarlar. 

21.yüzyılın ilk çeyrek diliminde de bu gerçeklik çok değişmez. 
Örneğin ev giyimi kategorisi son dönemde insan ihtiyaçları arasında öne çıkmaya başlamıştır. 
 ...

Ev Giyimi Trendi ve/veya Evde Giyim Trendi

Giyim trendleri içinde ev giysisi, ev giysileri kategorileri, rahat giyim trendleri, yatak giyimi trendleri, ev modası trendleri, evde rahatlık ve kişisellik trendleri, ev hobileri ve ev estetiği trendleri ve tüm bu trendlerin bileşik etkileri ile "ev giyim modası" kavramı ortaya çıkmıştır. 
Bu kavramın ortaya çıkmasında son dönem teknolojide görülen önemli gelişmeler ve dijitalizasyon etkilerini de unutmamak gerekir. 
 
"Ev Giyimi" kategori adı nereden geliyor?

Ev modası ve rahat giyim dendiğinde ise pijama ve pijama modelleri, tayt, tunik, sabahlık, ev pantolonu, ev elbisesi, eşofmanlar gibi pratik, rahat ve şık günlük giyim hatta "hyper şık" ev ve sokak giyimi tarzları hızla ev giyimi moda trendlerinde öne çıkmaya başlamıştır. 
"Ev giyimi" hızla özel bir kategorinin ismi olmuştur. 
...
 
Pijama ve Pijama modasında  EVDEGİY Farkı

Ev giyimi denince EVDEGİY Alışveriş Sitesi bu alanda oluşan geniş ihtiyaç perspektiflerinin doğal bir yönelim alanı olmuştur. EVDEGİY alışveriş sitesi bu alandaki önemli ve özelleşmiş bir alanı doldurmaktadır. 

Pijama ve pijama modellerinin farklı tasarım zenginliği içinde sunumu EVDEGİY farkıyla evde rahat giyim modasını sevenler için hızla bir alternatif kanal olmuştur. 
...
O zaman gelsin mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
...

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.