Ev giyimi Trendleri ve Ev Modası Hakkında

03-03-2020 10:12
Ev giyimi Trendleri ve Ev Modası Hakkında
Ev giyimi trendleri yükselişte.

Farkında olsak da olmasak da birey olarak hayatın içinde yer alıyor, insanlığın birlikte ürettiği kültür, insanlığın belirli döneme ait ortak zevkleri, ortak görüş ve etkileşimli anlayış perspektifleri ve en geneli de "moda" ortak paydası altında hayatın her alanında üretilen toplam insanlık değeri içinde her birimiz yaşıyor, seçimler yapıyor ve geleceğe yönelik iş ve özel hayatlarımızı şekillendiriyoruz. 
...

Moda trendleri
Moda trendleri ve bu trendler içinde yaptığımız seçimler hayatın artık doğal bir gerçeği. Neden? Çünkü insan toplumsal bir varlık. Hayatın içinde kendi varlığının anlamını üretmeye, kendini sürekli geliştirmeye, iş ve özel yaşamında fark oluşturmaya ve en önemlisi de "kendini seçkileriyle" gerçekleştirmeye çalışıyor. Bu çaba değerli. 
...
Hayat içinde 

Hayat içinde büyük resme baktığımızda insanın ürettiği her değer, her anlam ve her kültür birbiri ile etkileşerek bir ana akım oluşturuyor. Örneğin teknoloji, örneğin, müzik, örneğin plastik sanatlar, örneğin giyim sanatı ve estetik formalar, renkler, biçimler, desenler, karakterler... hepsi insanlığın durmaksızın geleceğe yaptığı yolculuk içinde bir anlam ve bir değer üretmekteler. İşte bu anlam ve değerlerin kesişim kümesine biz "trend" ve "moda" olarak isimlendiriyoruz. 
...
Ev Giyimi Trendleri ve Ev Giyimi Modası
Her şeyin zamana göre, mekana göre ve bağlamına göre bir modası var. Moda insanlığın ürettiği, zaman parçasına özel ortak zevkin ve genel geçer beğenilerin adı. Modayı takip etmek hayat içinde canlı ve heyecanlı bir yenilenmenin ve çevresel herşeye bakarak "kendini yenileme becerisi" göstermenin de adı. Bu cümleden olarak konumuzodağına dönersek ev giyimi sektöründe de yeni ve yenilikler tabii var. Ev giyimi sektörü öncelikle başlı başına bir sektör olarak tüm dünyada yükselişte.
...
Ev Giyimi Trendleri ve Ev Giyimi Modası Hakkında gözlemler ve yönelişler
 
Ev Giyimi trendi dünya genelinde büyüme ve gelişim içinde.
Ev ve evle ilgili her alanda ev modası yükselişte.
Ev tekstili, ev giyimi, ev modası kavramları bileşik etkide iç içe ve yeni konseptüel bir birliktelik içinde. 
Evde çalışmak, evden çalışma ve en geneliyle "home office" kavramının moda olma ivmesi ev giyimi ve evde şık olma trendlerini de etkilemiştir. 
Evde "rahatlık" an itibarıyla önemli bir kavramdır. 
Ev giyimi ve ev giyimi denince pijama, ev şortu, ev kaprisi, ev tuniği, ev elbisesi, ev pantolonu, ev eşofmanı, ev gömleği, ev sabahlığı, ev geceliği ve diğer evle ilgili tüm giyim ürünleri önemli ve değerli hale gelmiştir. 
Ev giyiminde rahatlık, ev giyimi şıklığı, ev giyimi estetiği ile ilgili tüm konseptler ilgi odağı haline gelmiştir. 
Evde giyimi pijama ve ev giyimi pijama takımı modellerinde tasarım, kalite, çeşit kavramları birlikte aranır hale gelmiştir. 
Ev giyiminde "kişisellik" trendi de farklı bir koldan gelişimini sürdürmektedir. Ürünlerin farklılaşması ve kişiye göre özelleştirilmesi beklentisi vardır. 
Ev giyiminde "e-ticaret" alanında da hız, güvenilirlik ve rahat alışveriş" beklentileri içeren odaklanmış niş bir e-ticaret sitesi vardır ki şu an bu alanda EVDEGİY.com, istekler ve beklentiler doğrultusunda en iyi "müşteri değerini" oluşturmak ve sunmak için vardır. 
Ev giyimi ile uyku giyimi kavramları da hızla birleşme eğilimi taşımaktadır. Çünkü kaliteli ve sağlıklı bir uyku her şey demektir. 
Sağlıklı uykunun insan hayatındaki değer ve önemi anlaşıldıkça, insanı sağlıkla bir uyku ile buluşturan doğal elyaftan üretilmiş rahat pijamalar, gecelikler gibi uyku giysilerinin de önem katsayısı artmıştır. 
Ev giyiminde deneyimi yüksek markalar daha fazla aranır olmuştur. Burada bir parantez açarak bu alandaki en iyi 5 markayı uzmanlık alanları ile tanıtmak gerekir. EVDEGİY, Kezokino, Vienetta, Gazzaz, GoodLook. 
...
Ev giyimi trendi ve ev giyimi modası yükselişte. Trendler ve moda hayatımıza yön vermeye devam ediyor. Zaman zaman bu alandaki yönelimleri ve trendleri işleyecek ve birlikte gözden geçireceğiz. 
..
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
...
 
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.