Ev Giyiminde Kış Mevsimi

07-11-2020 12:21
Ev Giyimi ve Ev Tekstilinde Kış Mevsimi

Kasım sonbaharın son ve en güzel aylarından birisi. Kasım sonrası tabii kış. Aralık, Ocak, Şubat. Her mevsimin kendine göre bir güzelliği var. Sonbaharda ağaçlar yapraklarını döküyor. Hava, tabii ki daha çok yağmurlu geçiyor. Güneşi her zamankinden çok daha az görüyoruz ve gökyüzü çoğu zaman gri ve karamsar bir görüntü içinde karşımıza çıkmakta. Özellikle mevsim geçişlerinde havanın etkisini bedenimiz daha güçlü ve derinden hissetmekte. O nedenle özellikle sonbaharın son ayında ve sonrasında gelen kış aylarında giyim kuşamımıza çok daha dikkat etmemiz gerekir.

Ev giyiminde kış mevsimi

Özellikle ev giyiminde hem gün içinde hem de gece giydiğimiz kıyafet ve ürünleri pijamaları, sportif ürünleri, günlük elbiseleri, gecelikleri ve ve tunikleri daha fazla kış şartlarına uygun kıyafetlerden seçmek gerekir. Yün ve polar gibi, kalın kumaşlı pamuklu ürünler gibi natürel ve sıcak tutan ürünleri tercih etmemiz gerekir. Ev kıyafetlerimizi de mevsim özelliklerine göre kombinlememiz gerekir. Kış soğuk bir mevsimdir. Özellikle kar yağışı da devreye girdiğinde kış ayı hem doğal güzellikleri hem de çevresel şartlardaki yoğunlaşma nedeniyle ev giyim kuşamı açısından da dikkatli yaşanması gereken aylardır.

Kış aylarında gardrobumuzun çok daha özenli şekilde düzenlenmesi gerekir. Yün pijama gibi, kalın kumaşlı penyeler gibi. Evde sıcacık ve konforlu bir yaşam sürmek sadece ev ortamınn sıcaklığı ile ilgili değil, kış gardrobu için seçilen ürünlerin niteliği ile de doğrudan ve direkt şekilde ilişkilidir.

Evdegiy Alışveriş Dünyası

Eve sıcak bir hava veren sadece seçilen ev kıyafetleri değil elbette. Ev tekstili olarak seçilen ürünlerin de doğru bir tasarım ve en azından "sıcak renklerden” seçilmesi gerekir. Evdegiy Alışveriş sitesinde kış konseptine uygun ürünler -yastık gibi, kılentler gibi, masa örtüleri, minderler, runnerlar gibi banyo ve mutfak ürünleri gibi evin her yanına özel- özgün ürünleri farklı kumaş özellikleri ve renklerde bir arada ve kombinli olarak bulabilirsiniz. Her şey sizin zevkinize göre. Aradığınız kalite ve uygunlukta en iyi ev tekstili ve ev giyimi ürünü EVDEGİY alışveriş dünyasında bir tık uzağınızda.

Yeni dünyada hayatı güzelleyen en etkin aktivite "alışveriş keyfidir.” Ve tabii ki bu zevkin tam karşılığı bir güzel dünya EVDEGİY ürün ve markalar dünyasında var.
Ne yapmak gerekir?

Google’a www.evdegiy.com.tr yazmak ve sonrasında karşınıza çıkan yüzlerce ürün ve markadan ve onların farklı ürün varyantlarından zevkinize ve mevsime en uygun ürünleri seçip kombinleyebilirsiniz. Seçim sizin.

Pijama Mutluluğu Yazıları
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.