Ev Ofis Şıklığı Nedir? Ev Ofis Kombin Önerileri Nelerdir?

24-03-2020 12:42
Ev Ofis Şıklığı Nedir?  Ev Ofis Kombin Önerileri Nelerdir?
Yaşam Artık Ev Ofislerde
 
Çok çeşitli trendlerin, dünya üzerinde gelişen çok çeşitli olay ve durumların etkisiyle "ev" kavramı çok güçlendi. Güçlenen ev kavramıyla birlikte bu kavramın 360 derece çevresinde yer alan evde yaşam, evde kaliteli zaman geçirmek, evde çalışmak, işinin evden yönetmek, home office, tekno home office, dijital ev konsepti, akıllı evler, öğrenen evler, evde moda, evde rahat giyim, evde şık giyim gibi kavramlar da hayatın merkezi haline gelen "ev" kavramının doğal olarak yanal açılımları oldu. 
...
 
Gelecekte  Evde Yaşam Konsepti daha da gelişecek
 
Evde yaşam konsepti yakın gelecekte her açıdan daha da önem kazanacak. Ev ofis kavramının 2010'lardan itibaren önem kazanması ve özellikle dijitalize olan dünyada Y nesli ve Z nesli olarak isimlendirilen dijitalin içine doğan "dijital kuşak" rahatlığına ve özgür çalışmaya son derece duyarlı davranışlar göstermeye başlayınca "evde çalışma ya da evden çalışma" kavramları hızla gelişmeye ve Dünyanın ve Türkiye'nin her yerinde "ev ofisler" hızlı bir yükseliş trend içine girmiştir.
 ...

Evden çalışma bir yaşam biçimi olmuştur
 
Evden çalışma fiber optikler üzerinden birbirine bağlanan ve otantik deyimiyle dünyayı kürsel bir köy haline getiren "dijital bağlantıların" üzerinde gelişmiş ve bu kavram futural açılımlarla gelişmeye de devam edecektir. Özü özeti evden çalışma neredeyse 10 yıl gibi kısa bir sürede bir yaşam biçimi trendi haline gelmiştir. 
...
 
Evde Rahat ve Şık Giyim de Yükselişte !
 
Evden çalışma, çalışma hayatının önlenemez şekilde realitesi olunca ev giyimi, ev giyimi modası ve ev giyim trendleri de doğal bir ihtiyacın uzantısı olarak "güncel ve güçlü bir trend" haline gelmiştir. 
...
 
"Evde Rahatlık için ev giyiminde rahatlık"
 
"Evde Rahatlık  için ev giyiminde rahatlık", evde rahat giyinmek bu trendin mikro ölçekte ana trendidir. Evde rahat giyim esastır. Y ve Z nesli evde ne kadar rahat giyinirse duygu ve düşünce noktasında kendilerini topluma karşı o derece net ve doğru ifade etmiş olmaktalar. Rahat giyim bu yeni neslin ve zaman içinde onlara katılan geniş bir orta kuşak dijital göçebenin de kısa sürede yaşam biçimi haline gelmiştir.  Bu süreçte ev giyimi, geleceğe doğru da temsil ettiği ev giyim modası, temsil ettiği günlük pratik evde  "hyper şıklık" kavram ve giyim konseptleriyle de gelecekte ev giyimi modasının dijital gelecekte son derece söz sahibi olmasını sağlayacaktır. 
...
 
 
Evden çalış, evde rahat ve şık giyin, evden sipariş ver, eve gelsin, EVDEGİY !

Bu bir trend.
EVDEGİY Trendi
 
Bu bir yeni moda.
EVDEGİY Modası.
 
Bu bir tarz.
EVDEGİY Tarzı.
 
Evde ne giyilir? Raht ve şık giyim için kişisel giyim konforunu artırmak adına -hem yaz da geliyor- evde şort giyilir, en şık şort takımları için EVDEGİY'den bir tık sipariş verilir. Evde şıklık için Kapri giyilir. Kapri mağazadan marketten değil, dijital neslin kolay ve rahat seçimiyle hemen bir tık ötedeki dost, EVDEGİY'den alınır. Başka? Tabii ki nefis bir "pijama takımı" Rahatlığın dibi. Ten uyumu harika evde şurda köşede dursun akşama giyerim, canım isterse gün ortası giyerim, canım isterse üzerimden hiç çıkarmak dediğiniz bir pijama takımı olmazsa olmaz. Nereden mi alalım? Dijital nesil bilir. Ev giyimi "EVDEGİY'den alınır!"
...
Türkiye'nin Ev Giyimi Makası EVDEGİY ! Trendi ile, tarzıyla, modasıyla, farkıyla.
...
O zaman gelsin şu çılgın mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
 
...
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI
 

 
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.