Evde Ev Giyimi Mutluluğu: "Benim Güzel Pijamalarım""

01-04-2020 15:45
Evde Ev Giyimi Mutluluğu:
Evde yaşam güzeldir

Evde yaşam şu an için en hızlı şekliyle başlamış durumda. Ama dünyanın geleceğe doğru kendine özgü seyri içinde daha da önem kazanacak. Olsun. Ev, ev hayatı, evde yaşam, evde yaşamak, evde özgün bir hayat tarzı geliştirmek, evde hobilerle ilgilenmek, evde iş yaşamı, evde çalışmak, evden çalışmak, home office çalışma, evde dijital hayat eksenince çalışmak... Tüm bu yanal kavramların çevresinde döndüğü "ana kavram" evdir. Evde yaşam keyfidir. Özü özeti evde yaşam güzeldir. 
...
 
Evde Güzel Yaşam İçin Evde Güzel Giyinmek
 
Evde yaşam evde giyim  tarzını doğurmuştur. Evde iyi giyinmek hem kendini özel ve özgün hissetmek hem de başkaları karşısında kendini iyi giyinim ve iyi görünümü ile kendinin "iyi hissetmek" anlamına gelir. Eğer insan ev kıyafeti ve ev modası adına özgür iradesiyle kendi modasını ve giyim tarzını oluşturabiliyor ve bundan da keyif alıyorsa işte bu ev modasını yakalamak ve evde mutluluk üretebilmek adına çok güzel bir şey. Ev giyimi evde rahat ve evde şık giyinmek konseptlerine dayanır. 
...
 
Evde ya da Ev Ofiste Ne Giymeli? Evde Mutlu Giyim Var mıdır?
 
Dünyada ve Türkiye'de ev giyimi sektörü hızlı bir gelişim içinde. Bunun çok açık bir nedeni var. Dünyada ve Türkiye'de ev giyimi gelişiyor, çünkü evde yaşam ve evden çalışma gelişiyor. Home Office tarzı çalışma biçimi gün geçtikçe olağan ve sıradan bir durum haline geliyor. Yani özellikle dijital yeni nesil Y kuşağı ve Z kuşağı evden çalışma tarzını çoktan benimseyip hayata geçirdi bile.
 
Neden ev?
 
Neden ev yaşam merkezine haline geldi böyle? Çünkü ev sıcak. Ev Rahat ve ev rahatlığın sembolü. Evi duygusal kavrayış da bu yönde. Evi rahat yapan özelliklerden biri de evde rahat giyim.  Evde rahat ve şık giyinebilmek özgürlüğü. En rahat pijama takımları içinde ev ofiste dijital ekranın başından işlerini görüyor olmak, en rahat yazlık şort takım içinde klavyenin başında sosyal medya yönetim işini başarıyla yapabiliyor olmak ve bu esnada da olağanüstü haz ve keyfi bir arada deneyimleyebiliyor olmak işte ev ve iş yaşam dengesinin tam merkezinde olmak ve hayatı özgürçe yaşamak duygusuyla aynı anlama geliyor.
...
 
Ev Giyimi Modası İçinde Ev Kıyafetleri ve Ev Halleri

Evde rahat pijamalar, ev ofiste şort ve kapri şıklığı, evde hobiler için rahat ve günlük tunik ve tunik takım giyivermek ya da pratik bir ev elbisesini ,aile içi gece sohberlerinde hoş gecelikler, kahvaltıda eşler arası harika bir duş sonrası zarif sabahlıklarla kahvaltı keyfi...
...
 
Mutluluk Evde Daha Çok, Ev Giyimi ile Daha Yakın !

İşte tüm bu durumlar ev ve ev halleri içindeki mutlu insan manzaralarıdır. İnsanları mutlu kılan evde sevdikleri ve tarzlarına uygun olarak seçtikleri mutluluk veren kıyafetler içinde özgürçe dolaşabilmeleri, işlerini başarıyla görebilmeleridir.
 
Bu heyecan veren duygunun insan hayatında bir karşılığı daha yoktur. Onun için ev yaşamı ve ev yaşamı içinde ev giyimi modasına ve ev giyimi trendlerine de uygun giyinerek kendini harikulade şekilde "iyi hissetmek" İşte bu benzersiz ve her zaman arzulanan mükemmel bir duygudur. 
...
 
"Ev Giyimini Seviyorum" diyen -bi dolu gençlik- var! Nesil Y, Nesil Z nerdesiniz?

Evde pijama keyfi, evde kapri keyfi, evde şort keyfi. Evde sabahlıklı kahvaltı keyfi... Evde ev  modası insanlara "kendini iyi hissetme duygusunu" armağan ediyor. Daha ne olsun?
...
 
Türkiye'nin ev giyimi markası EVDEGİY

Türkiye'nin ev giyimi markası EVDEGİY, ev yaşamını kolaylaştıran ve evde yaşamı tam destekleyen ürün, koleksiyon, yeni sezon, en iyi fiyat, kampanya, güvenilir alışveriş, kolay sipariş gibi benzersiz ev giyimi mağazacılığı uygulamaları ile bu hızlı gelişen ve genleşen ev giyimi moda akımlarına ve ev giyimi moda trendlerine her zaman en iyi desteği veriyor. Gelcekte de verecek.
 
Çünkü EVDEGİY sadece bir online alışveriş sitesi değil, bu alanda uzman ve odaklanmış ve takipçileri tarafından da bunun gerçekliği onaylanmş yine bu alanda marka vizyonu ve ortaya konulmuş bir marka stratejisi olan alanında başarılı bir markadır.
 
Evde Ev Giyimi Mutluluğu: "Pijamalarım ve Ben"

EVDEGİY bu doğal ve son derece insansı söyleme inanır ve bu söylemin hayat bulması için ortaya koyduğu ve koyacağı en iyi marka performanıs ile çalışır. Pijama ev giyiminin sembol ürünüdür. Pijama evde rahatlığı ve şıklığı temsil ettiği için ve en sevilen ev giyimi kıyafetlerinden biri olduğu için direkt insanlar için doğallığı ile eğlenceli desenleri ile mutluluk üretebilen bir giysidir. Eee boşuna yapılmıyor en mutlandıran "evde pijama partileri!" 
 
O zaman gelsin şu Blog EVDEGİY mottomuz: 
 
"Yaşasın evde yaşam ve yaşasın evde pijamalı hayat !"
 
 
...
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.