Evde Güzel Giyin. Yenilen. EVDEGİY Tarzı

27-03-2020 11:38
Evde Güzel Giyin. Yenilen. EVDEGİY Tarzı
Rahat giyim ve ev giyimi kavramları birleşince ne olur?

Rahat giyim ve ev giyim kavramları birleştiğinde "Rahat ev giyimi" olur. Rahat ev giyimi denince ise pijama rahatlığı akla ilk gelen ev giyim ürünüdür. İlkbahar bir geçiş mevsimidir. Yeni sezonun başladığı ilkbahar yaz modasının devreye girdiği bir mevsimdir. İlkbahar geçiş mevsimi için ev rahatlığının favori ürünü kapriler ve ev elbiseleridir. Ardından yaz gelecek tabii ki. Gündem "sıcak" olacak. İnsanlar havalar hakkında, yaz ve yaz sıcakları hakkında daha fazla konuşuyor olacak. Giyim kuşam buna ayak uydurmasın mı?
 
Ayak uydursun tabii ki. O zaman yaz sıcakları için ev giyimi tavsiyesi alalım sizden. 
 ...
 
Yazın en güzel giysisi: "Harika desenli Şık Şortlar!"

Tavsiyemiz şort. Yaz için en güzel şort, şort takım ve şort modelleri. Sıcak yaz günleri için bedeni ev ortamında serin tutmanın adıdır. Şort kullanalım. Evde, ev ofiste ve/veya her yerde şort iyidir. Şort yazın en gözde ve en güzel giyimi rahat ürünüdür. 
Başka?

Bu işlerin gecesi de var tabi ki. Uyku giyimi ve yatak kıyafetleri olarak, gecelik en güzel, en rahat, en doğal uyku kıyafetidir. Yatağa pamuk bir gecelikle yatmak, uzanmak kaliteli bir uyku için en harika ön hazırlıklardan biri olacaktır.
...
 
Geceliksiz Uyku Olmaz

Evde ya da yatakta en güzel giysilerden biri geceliktir. Geceliksiz ev giyimi olmaz. Gecelik, ne kadar doğal elyaftan üretilmiş ve dokusu yumuşak ve ten uyumu harika ise o derece huzur veren bir ev ve yatak kıyafeti olur sizin için. Sağlıklı ve doğal bir uyku için gecelik gardrobunuzun olmazsa olmazıdır. 

Uyudunuz.
Güzel bir EVDEGİY geceliği ile nefis bir uyku çektiniz. Müthiş. 

İyi bir uyku gibisi var mı?

Size gözünüzü sabaha açtığınızda tam dinlenmiş ve enerji ile yatağınızdan kaldıran işte uyku kalitenizi size sağlayan ve katkılar sunan yatağınız, yorganınız, nevresiminiz, yastığınız ve tabii ki yumuşacık naturellikte pijama ve gecelik takımlarınızdır. İyi bir uyku enerjisi için bu sevimki uyku giyim yardımcı dostlara ne kadar teşekkür etsek azdır. 

İyi bir uyku sonrası gözünüzü bir açtınız güneş gözlerinizde. Baharın enerjisi ya da yaz günlerinin yaklaşan sıcak günleri sizi bekler. Hemen yanınızda sandalyenin üzerinde sizi bekleyen bir EVDEGİY sabahlığa uzandı eliniz.
 
Sabahlık güzel
 
Siz de onu zaten çok seviyorsunuz.
Çünkü EVDEGİY'den sipariş vermeden önce o güzel sabahlığı görünce "Evet bu!" dediniz. Budur. "Tam benim tarzım" dediğiniz ve EVDEGİY kargosu ile kapınıza kadar gelen o güzel sabahlık şimdi bir kol atımı hemen yanınızda. Uzanıyorsunuz ve hemen bir kol mesafe ötenizdeki harika sabahlığınıza uzanıp rahat bir hareketle hemen üzerinize alıyorsunuz. Şimdi... Şimdi sımsıcak bir duş zamanı.
...

İşte bir ev giyimi günlüğü

Pijama, kapri, şort, tunik, ev elbisesi, gecelik, sabahlık, gömlek gibi nice birbirinden güzel ve tasarım harikası ev giyim şıklığı ve ev giyim rahatlığı veren "bi dolu ürün", koleksiyon ve tarz kıyafetler. 
...

Evde hayat güzel

Evde güzel giyinmek, evde kendine ve sevdiklerine karşı şık görünmek, evde rahat rahat çalışmak ve hobilerle kaliteli zaman geçirmek güzel. Tabi ki tüm bu güzellikleri doyasıya yaşatan EVDEGİY gibi moda dostu bir markanın her zaman için yanınızda olduğunu bilmek de güzel. 
...

Her şey bu kadar güzel olunca o zaman gelsin güzel Blog EVDEGİY mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat !"
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.