Evde Mutluluk Veren Ev Kıyafetleri Nelerdir?

23-03-2020 12:40
Evde Mutluluk Veren Ev Kıyafetleri Nelerdir?
Mutluluk Her insanın Arzusu 
 
Mutluluk her insanın yegane arzularından birisi. Mutlu olmak, hayatı mutlu yaşamak her insan için bir makro hedef. Çünkü insanın genlerinde mutlu olmak, yaşam içinde mutluluğu aramak ve ona çok güçlü şekilde ulaşmak isteği ve ihtiyacı var. 
...
 
Mutluluk Nerede?

Çoğu zaman insan mutluluğun kaynağını bilemez. Onun nerede olduğunu bilemez. Hayat içinde ona nasıl ulaşacağını bile bilemez. Fakat bunun tersi de doğrudur. Mutluluğun kaynağı konusunda son derece emin, onun nerede ve nasıl bulunabileceğini bilen ve bunun için gayret sarf eden insanlar da vardır.
 
"Mutluluk" galiba hem tanım hem de vizyon olarak insandan insana değişen ve dünya tarihi boyunca özellikle düşünürlerin üzerinde en çok düşündüğü bir "felsefi kavram" olarak derinlik ve ağırlığını hayatımızda koruyacağa benziyor. O zaman şu başlıktaki meşhur soruyu tekrar soralım: "Mutluluk nerede?"
...
 
Herkes Kendi Mutluluğun Peşinde
 
Mutluluk insanın düşünce biçimindedir. İnsanın mutluluğa verdiği anlam kalıplarındadır. İnsanın kendi ve sevdikleri için tanımladığı yaşam biçimindedir. İnsanın sevdiği insanlarla kurduğu iletişim ve ilişki bağının kalitesindedir. Mutluluk insanın hemen gözünün önündedir. Mutluluk insanın üzerindedir. Mutluluk insanın gözündedir. Evet mutluluğu özü - özeti çok uzaklarda aramamak gerekir. Ya ne? Mutluluk hemen insanı çepe-çevre saran iletişimlerinde, yakın çevresinde, ailesinde.
...
 
Mutluluk insanın Evinde 

Mutluluk insanın evinde. Evde geçirdiği kaliteli zamanda. Evde kendisi için oluşturduğu yaşam alanın kalitesinde. Evde kendisi ve çevresi için seçtiği en şık kıyafetlerde, ev giyimi pijamalarda, en sevdiği kapri takım ve şort takımında. Evde en sevdikleri için şık olma ve onlara şık görünme arzusunda. Belki daha da önemlisi insanın kendisine olan öz saygısında mutluluk. Kendini ve kendinden başlayarak çevresindekileri mutlu etme yarışında kendisine verdiği sözlerde mutluluk. 
 
Mutluluğu evinde arayan, mutluluğu ailesinde, eşinde, çocuklarında ve sonrasında en yakın çevresinde arayan insan ev giyiminde rahat ve şık giyinmekle elde edeceği kazanımları bilir. Evde şık giyinmenin ve şık görünmenin kendine kattığı değerin farkındadır. Ev yaşamında daha bilinçli tavırlar sergilemenin ve mutlu olma bilinci taşımanın farkındalığı ile elbette arzulanan sonuç -hiç bekletmez- gelir. Nedir O? Evde harikulade "mutlu yaşam". Ah Ah! Kim istemez ki?
...
 
Mutlu Yaşam  için o zaman gelsin mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI
 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.