Evde Pijama Partisi mi Yapsak?

06-03-2020 18:32
Evde Pijama Partisi mi Yapsak?
Evde Bahar Enerjisi, EVDEGİY'de Yeni Sezon !

Bahar güzel enerjisiyle geldi. Baharın enerjisi tüm doğada çiçeklenmeye başladı. Baharla birlikte güneş, baharla birlikte yaşamın en güzel coşkusu ve baharla birlikte hem çevremizden aldığımız enerji hem de çevremize yaydığımız enerji de güzellenmeye başladı. Mart yeni mevsimin ve mevsim güzelliklerinin işaret fişeği gibi. 
...

Bahar evimizde
Bahar sadece doğada değil. Evimizde de bahar hazırlıkları son sürat devam. Güneşin o sıcak yüzünü göstermesiyle beraber ev içinde en hareketli alan tabii ki evin balkonu ya da terası. Burada neler var? Rengarenk çiçekler ve güzel bir hobi olarak önce balkonumuzu sonra hayatımızı güzelleyen rengarenk çiçek yetiştiriciliği. 
...

Ev hayatındaki güzellik tabii ki rahatlık ve şıklıkla bütünlenmeli 
"Ev" kavramı tek başına "rahatlık" kavramıyla hayalimizde özdeştir. Evde olmak rahatlıktır. Evde hobileriyle ilgilenmek insanın ruhunu, düşüncelerini ve duygularını adeta "bahar detoksu" yapar. Evde en rahat ev giysileri içinde ev pantolonu, şık bir şort takım, baharın güzellikleriyle özdeş bir ev elbisesi, harika bir ev gömleği... Hepsi sizin evde kendinizi daha iyi hissetmeniz için. Yani ev giyimi mutluluğu da evde rahat yaşamı bütünleyen ve destekleyen en önemli kişisel tercihlerdendir.
...

"Evde Pijama Partisi" mi versek. Bahar, Bahar?
Evde hayat, en rahat giysilerle ve ev kıyafetleriyle bir bütün olur. "Evde pijama partisi" bile verilebilir.Ne gerekir? Sadece hayal gücü egzersizi. Evde pijama partisi mi? dedi birisi Hımm, hiç fena fikir değil. 
...
O zaman gelsin mottolarımız :
"Baharın Enerjisi: EVDEGİY'de." ve "Yaşasın Pijamalı hayat!"
...
 
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI 




IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.