EVDEGİY Modası : "Bir Tıkla" Moda Dünyası

31-03-2020 13:01
EVDEGİY Modası :
Dijital Dünya

Her şey dijitalleşiyor. Teknoloji 2000'li yıların başından itibaren tüm dünyada yaygınlaşma hızını çok artırdı. Dijital dönüşüm her alanda hayatımıza entegre oluyor. Dijitalleşme hayatımızı yeniden şekllendiriyor.  Hız ve hıza bağlı tüm insan davranışları dijital ağlar ve internet üzerinden "bir tıkla" mantığı çerçevesinde her gün yeniden şekilleniyor. Bu süreç alışveriş dünyası için de geçerli. Alışveriş, artık internete taşındı. İnternet mağazacılığı ve internette alışveriş kolaylıkları her gün gelişiyor. Genişliyor. Bu güzel bir şey. 
...
 
"Bir tıkla" İnternetin Moda Dünyası Elinizin Altında !

Bir tık dünyaya bedel. 
Bir tıkla bütün dünya size gelsin. Evinize gelsin.
Bir tıkla tüm moda dünyası, stil ve tarzlar, renk ve bedenler, en trendy koleksiyonlar, en şık kıyafetler, modacıların sizler için seçtiği kombinler, desenli ve eğlenceli baskı pijamalar, en doğal kumaşlı gecelikler, güzel sabahların giysisi sabahlıklar, ev ofis şıklığı için yazlık şortlar, rahat ofisi giyimi için "cool & casual" giyim kapriler, tunikler... Hepsi ama hepsi sadece "bir tık uzağınızda". Bu yakınlığı bilmek "ulaşılabilir moda" kavramı ile istediğiniz her zaman 7/24 göz göze olmak bu harika hissettiren bir duygu. İnternet mağazacılığının ve internette online alışveriş yapmak kolaylığı ve rahatlığının hayatımıza kattığı avantaj ve faydalar dizini ortada. Daha ne olsun?
...
 
Türkiye'nin ev giyimi markası EVDEGİY bu süreçte hep yanınızda!

İlkbahar geldi. Şortlarda, kaprilerde çiçek çiçek bahar enerjisi en güzel yüzüyle kendini gösterdi. Pijamalar, tunikler; rahatlık ve şıklık yarışında. Ev ofis yaşam tarzında çalışan tüm iş dünyası ve özellikle Y kuşağı ve ondan daha da çılgın Z kuşağı "dijitalize, start up gençliği" de rahat giyim alışkanlıkları için, zevk ve mutluluk kaynağı olarak EVDEGİY'den siparişlerini veriyor. Ev giyimi sektörünün lider vizyonlu markası EVDEGİY odaklanmış marka stratejisi ve ev giyimindeki uzmanlık gücünü kullanarak bu kategorideki müşterilerine her zaman en iyiyi sunmanın, her zaman en kaliteliyi sunmanın ve her zaman en modayı sunmanın gayreti ve tatlı koşuşturması üzerinde. Bu dinamizm, bu heyecan EVDEGİY markasının güç ve enerji aldığı çok özel bir alan. EVDEGİY Alışveriş Sitesi takipçileri ve ev giyimi moda-severleri için bahar ve yaz koleksiyon yenilenmeleri ve trendler daha güçlü şekilde devam edecek. Böylece "Evde şık ol!" yaşam tarzı trendi EVDEGİY ile her evde anlamını ve karşlığını internet mağazacılığı üzerinden kolaylıkla bulacak. 
...
 
Online Ev Giyimi Alışverişi denince EVDEGİY Çok Farklı

Ev giyimi mağazacılığı internet üzerinde her yönden geliştikçe bu kategorideki EVDEGİY Uzmanlığı daha da perçinleniyor. Gün geçtikçe daha çok kişi ve moda sever tarafından tanınıyor. Uzmanlığı ev giyimi olan böyle bir alışveriş sitesi ve marka ev giyimi online mağazası açısından bu durum mutluluk verici bir başarı örneği. 
...
 
O zaman bu güzel başarıyı biz de EVblog EVDEGİY olarak kutlayıp yazı finalini de sevimli ve çılgın mottomuzla tamamlayalım: "Yaşasın Pijamalı Hayat !"
 
...
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.