EVDEGİY Modası Var. Evde Rahat Olun!

14-03-2020 11:35
EVDEGİY Modası Var. Evde Rahat Olun!
Ah Şu Moda !
Moda, hayatımızın her zaman için tam merkezinde olmuştur. Hayatın her alanında moda ve modanın izlerini görmek ve insan davranışlarında modanın yüksek derecede etkilerini okumak mümkündür. Modayı bir bakış açısı olarak; hızla akan zamanın ve hatta her şeyi hızla "eskiterek" akıp geçen zamanın ruhu olarak tanımlamak olasıdır. Tabi ki bu tanım moda gibi soyut bir kavramı "aklileştirmek" için kavramların yardımına ve aracılığına
başvurmaktır. 
...
Hayatın her alanında moda var. 
Teknolojide moda, sanatta moda, müzikte moda, sinemada moda, renklerde moda, mimaride moda, felsefi yaklaşımlarda moda, kültürel mod ve fenomen trendlerde moda... Modanın sonu yok ki. 
...
Ev giyiminde moda EVDEGİY Modası
Moda, renkte, çizgide, kumaş tercihlerinde, stil algısında, tarz seçiminde, detaylarda öne çıkan baskın uygulamalarda, kombin giysilerde, ürün üzeri apliklerde, yaratıcı markalamada, marka deneyimi yaşatmada... Evet bazen tüm bu giyim moda trend uçlarında moda kendini en net şekilde gösterir.
...
 
Moda giyinmeyi seviyoruz
Modayı insanlar hemen keşfeder. Moda olan sevilir. Çok hızlı şekilde moda benimsenir ve inanılmaz bir hızda da moda yayılır. Moda, ortak giyim kuşam zevklerinin programlı ya da programsız iletişimler ve etkileşimler üzerinden anlam çoğalması ve anlamın hızla benimsenerek yaygınlık kazanması halidir. Ev giyiminde kapri modası, şort modası, pijama modası, tunik modası, gömlek modası, sabahlık modası, gecelik modası, ev elbisesi modası, uyku giysileri modası gibi bir çok alt kategoride moda; hem kategori genelinde hem de kategorilerin detaylarında renk olarak, kumaş tercihleri olarak,  baskın trendler ve ana akımlar olarak "ev giyimi moda akımları" ürün ve alışveriş tercihlerini belirlemektedir. EVDEGİY Alışveriş Sitesi Ev giyimi modasında sahip olduğu markaları ile Kezokino, Vienetta, Gazzaz, Good Look... bu alanda önemli bir boşluğu doldurmaktadır. 
 ...
 
Ev Giyimi Modasında Vizyoner Bir Marka: EVDEGİY
Hatta ev giyimi modası denince EVDEGİY Modası Alışveriş dünyasında daha çok algılanacaktır. Çünkü EVDEGİY ev giyimine odaklı değer üreten, niş bir alışveriş sitesi ve modayı takipçileri ile en hızlı şekilde paylaşan başarılı ve vizyoner ev giyim markasıdır. Başarı hedefleri olan bir alışveriş sitesi olarak EVDEGİY, moda ve trend ev giyimini her yönüyle sitesinde takipçilerinin faydasına sunan bir markadır. 
...
Ev giyimi modasında bu sezonun öne çıkan trendy kavramı: "Evde rahat giyim" konseptidir. 
...
O zaman gelsin güne özel motto: " EVDEGİY modası var. Evde rahat olun."
Türkiye'nin ev giyimi markası: EVDEGİY !
...
 
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.