EVDEGİY: "Pijama Sanatı"

29-02-2020 10:32
EVDEGİY:
 
 
....
"Pijama Sanatı" Bir EVDEGİY Mottosudur
EVDEGİY:"Pijama Sanatı" ya da Pijama Sanatı denince EVDEGİY. 
Ev giyimi Türkiye'de 2000'lerin başlarından itibaren tedrici olarak, son dönemde de eticaretin gelişmesiyle ve yaygınlaşmasıyla birlikte "hızlanarak" gelişen özel bir kategoridir.
..
Ev giyimi Kategori Uzmanlığı
EVDEGİY'de bu alanda Ev giyimi "Kategori Uzmanı" bir Alışveriş Sitesi olarak kurulmuş özünde "Ev ile ilgili" ve "ev yaşamıyla ilgili" tüm ürün kategorileri ve ürün alt kategorilerinde en güvenilir, en hızlı ve ücretsiz kargo hizmeti ile müşterilerine alışveriş hizmeti sunan alanında en iyi bir e-ticaret sitesi markası olmayı hedeflemiştir.
...
Dijital Alışverişte EVDEGİY Farkı
Evdegiy, ev giyimi sektöründe duruşuyla, tarzıyla ve odaklanmış bir marka olmasıyla sektörün değiştirici ve dönüştürücü gücü olmak vizyonunu da taşımaktadır.Tabii ki bu hedeflerine ulaşmak için kategorisinde ve alanında en iyi markalarla çalışan EVDEGİY tüm site içi ve site dışı alışveriş aksiyonlarında tüketici mutluluğunu esas alan "odaklanmış" bir alışveriş sitesidir.
...
 
EVDEGİY: "Pijama Sanatı" Mottosunun Hikayesi
Evdegiy pijama sanatı mottosunun orijini, marka slogan hikayesi bu güçlü marka arka planından ve seçilen marka stratejisinden kaynaklanmaktadır. 
...
Evdegiy bir Ev Giyimi Alışveriş sitesi olarak olarak pijama, şort, tunik, gecelik, ev elbisesi, sabahlık gibi ev giyimi trend ürünlerinde kök ürün olarak "pijama" ürünü ile müşteri zihninde konumlamasını almış bir markadır. Pijama kategorisi EVDEGİY Alışveriş sitesinde lokomotif üründür. Pijama tutkusu ve pijama mutluluğu kavramları da bu marka vizyonu içinde yörüngelerine oturan iki kavramdır. 
...
EVDEGİY : Pijama Sanatı, ile marka yolculuğunu kategoriler bazında daha etkili, daha güçlü ve tüketici odaklı olarak yapmaya devam edecek Ev giyimi sektöründe E-ticaret alanında uzman ve kategori odaklı büyüme trendini sürdürecektir. 
...
Evdegiy ekosistemi içinde Kezokino, Vienetta, Gazzaz, GoodLook gibi güçlü ev giyimi markaları bulunmaktadır. EVDEGİY bundan sonra da takip edeceği yolu ana lokomotif pijama olmak üzere pijama takımı, şort, tunik, gecelik, ev elbisesi, sabahlık, sabahlık seti, gömlek, çocuk ev giyimi, büyük beden ev giyimi kategorilerinde en iyi ev giyimi markası olma vizyonuyla sürdürecektir. 
...
O zaman gelsin final mottomuz: EVDEGİY:"Pijama Sanatı"
...

PİJAMA MUTLULUĞU  / YAZILARI


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.