Giyim Kültüründe Yeni Dip Dalga: "Evde Şık Ol!"

30-03-2020 09:42
Giyim Kültüründe Yeni Dip Dalga:
Giyim nedir? Giyim Kültürü nedir?
 
"Giyim" ve "insan" kavramları arasında her yönden güçlü bağlar vardır. Bu gözle görülür bir gerçekliktir. Çünkü giyim kuşak konusunda farklı etkiler üzerinde oluşmuş bir yaşam tarzı vardır bugün.Giyim-kuşam ve insan arasındaki bu bağlar tarih boyunca oluşmuş ve zaman içinde bir "kültür" haline gelmiş bir durumdur. Ne kültürü? Hiç şüphesiz, "giyim kültürü"
...
 
Giyim ve insan iletişimi

Giyim ve insan, giyim ve moda, giyim ve şıklık, giyim ve stil giyim, giyim ve kişiliğe uygun giyim, giyim ve fark yaratmak, giyim ve etkileyicilik, giyim ve trendy giyim, giyim ve kendini giydikleri üzerinden ve giysileri ile dış dünyaya ifade etmek, giyimi ile bir mesaj vermek ve bazen de modaya bürünmüş bir hyper şıklık ile mesaj olmak. Tüm bu kavramlar insanlığın yüzyıllar içinde biriktirdiği kolektif giyim kültürü içinde doğmuş, gelişmiş ve halen de değişerek düşünce ve davranış kalıplarında yaşayan kavramlardır. 
 ...

Giyim ve ev giyimi ilişkisi

İnsanlık tarihi boyunca giyim ve giyim kültürü hızla genişlerken ve moda adına bazı zamanlar bazı şekilde tarzlar üzerinde konaklamalar yaparken son dönem gelişen akımlardan biri "ev giyimi konusu olmuştur. İnsanın yaşam serüveni içinde giyimin bir türevi olan ev giyimi kavramı güçlü bir trenddir.
...

Ev giyimi nasıl doğdu?

Ev giyimi dünyada bir çok ana insanlık trendleri ile de birleşmiş güçlü bir söylemle ifade etmek gerekirse doğal bir dip dalgadır. Çünkü ev giyiminin bir kolu iç mimariden gelir. Ev ve evde yaşam konsepti iç mimaride geliştikçe ev giyimi de gelişmiştir. Bir diğer kolu evde kaliteli zaman geçirmek ve bireyselleşme trendinden gelir. Bu ana akım insanın hayat içinde kendini fark etmesi ve bireyselliğini güçlü şekilde evde ve sevdikleri ile birlikte yaşamak istemesinin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Bir diğer ana akım da çok çeşitli sebep ve gerekçeler üzerinde yükselen ama en etkilsi güçlü dijitalleşme ve yeni neslin seçimi diyebileceğimiz "evden çalışma" konseptlerinin gelişmesidir. İşte tüm bu gelişmelerin doğal sonucu ev giyimi moda dünyasına bir bebek olarak gözlerini açmış ve giyim ve insan kültürünün son halkası olarak moda tarihinde iz bırakmak üzere etkinlik ev aksiyonlarına devam etmektedir. 
...
 
Türkiye'nin ev giyimi markası: EVDEGİY, ev giyimi modasının tam kalbinde!

Online ev giyimi mağazacılığı denince odaklanmış bir alışveriş sitesi olan EVDEGİY, pijama, şort, kapri, tunik, ev elbisesi, sabahlık, gecelik, ev gömleği gibi evde şıklığı ve evde rahatlığı temsil eden bu ana moda akımında en etkili markalardan biridir. Marka strateji gereği de bu alanda en iyi olmanın vizyonunu taşımaktadır. EVDEGİY marka deneyimi ile bu alanda en iyilerin yolunu temsil eder. Ev giyimi denince Kezokino, Vienetta gibi en iyi markalar, en iyi ev giyimi koleksiyonları, en iyi desenli ev giyimi ürünleri, en iyi fiyat, en iyi kalite, %pamuklu ürün, %100 viskon doğallığı gibi ten uyumu mükemmel en doğal ürün modelleri ile de EVDEGİY "en konseptlerinde" lider ev giyimi markası olmayı kendine hedef almıştır. 
...
 
Ev giyimi denince EVDEGİY Tarzı

Ev giyimi denince EVDEGİY Tarzı efsaneleşerek devam ediyor. En sevdiğiniz en rahat pijamalar, en şık tunikler, yaza hazır şort takımlar, yine yaz sıcaklarına karşı tril tiril kapriler, doğal elyaftan üretilen giydiğinizde rahatlık ve huzur veren gecelikler, yeni gün ışıklarına "-Günaydın!" dediğinizde siz heme yatak ucunuzda bekleyen en şık sabahlığınız dahil olmak üzere zerafet ve şıklığın adresi artık bir ötenizde. Ev giyimi alışverişlerinize adresi biliyorsunuz: "www.evdegiy.com.tr" Haydi o zaman evde şıklık, naturel giyim ve sevdiklerinle daha mutlu ve huzurlu bir yaşam için EVDEGİY Modası ile iletişime geç.
...
 
Tabii ki çılgın mottomuzu da hiç unutma: "Yaşasın evde hayat ve evde pijamalı hayat!"
...

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.