Nasıl bir pijamadan hoşlanırsınız?

05-02-2020 18:12
Nasıl bir pijamadan hoşlanırsınız?
İnsan olarak her birimizin hayatı anlamlandırma ve yorumlama biçimimiz farklı farklıdır. Her birimizin zevkleri ve zevk anlayışları farklı farklıdır. Hayatta kendimizi ifade etme biçimlerimiz de farklı farklıdır. 
 
Bu aslında şu demek, hayatı bize özgü beğenilerle ve beğenileri de yine bize özgü  kırılımları içinde yaşarız. 
...

Nasıl bir pijamadan hoşlanırsınız?

Sade, renkli, çok renkli, soft renkler, klasik... Farketmez ki hepsi güzel, önemli olan sizin sevginiz ve zevkiniz. 
...

Pijamanız nasıl olsun? Hangi özellikleri taşısın?

Çizgili, çizgisiz, sade görünümlü, stil, hyper şık, kısa kollu, naturel dokulu, dantelli, cepli, cepsiz, lastikli, kuşaklı, spor, desenli, yazı mesajlı... Farketmez ki pijamanın her türü EVDEGİY farkıyla site üzerinden beğenilerinize açık. 
 
Pijamanız nasıl olsun? Nasıl bir beğeni özelliğine sahipsiniz?

V yaka, bisiklet yaka, yuvarlak yaka, düğmeli yaka... Farketmez ki. Siz sadece ne tür bir pijama istediğinizi site içindeki yüzlerce ürün arasından karşılaştırarak ve özelliklerine göre kıyaslayarak, keşfedin. Kolayca seçin. En sevdiğiniz ev giyimi ürünü bundan sonrası için -sipariş için- "Bir tık" uzağınızda. 

Beğenileriniz EVDEGİY'de değerlidir. 
 
Pijamanız nasıl olsun? 

Kısa kollu, uzun kollu, yarım kol, dar askılı, geniş askılı, bağcıklı... 
Farketmez ki EVDEGİY pijama dünyasında pijama bir tutkudur. Her tür zevke, her tür beğeniye, her tür tarza karşılık gelen bir pijama modeli EVDEGİY'de bulabilirsiniz. Pijamada EVDEGİY farkı tam da bu noktada başlar. 
 ...

Pijamanız nasıl olsun? Pijamanız kime göre olsun?

Size göre, eşinize göre, çocuğunuza göre? Farketmez ki! Pijama denince pijama zevki EVDEGİY farkı "aile boyudur". Normal beden kadın, Hamile/lohusa pijamaları, büyük beden pijama takımları ile moda pijama seçenekleri bedenler ve renk seçenekleri itibarıyla da oldukça zengindir. 
...
 

Siz sadece nasıl bir pijama istediğinize ve ne özelliklerde bir pijama istediğinize karar verin. Hayalinizdeki pijama için en güzel pijamalar ve en zengin seçenekler EVDEGİY alışveriş sitesinde sizleri bekliyor olacak. 
...
O zaman gelsin mottomuz: "Yaşasın pijamalı hayat"
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.