Online Ev Giyim Mağazası "EVDEGİY Shop"

26-03-2020 10:43
Online Ev Giyim Mağazası
Zarif ve şık giyinmek güzeldir

Her insan iyi giyinmek ister. Her insan toplumsal bir varlık olarak ve iç güdüsel şekilde toplum içinde ve insanlar karşısında iyi görünmek ister. Giyim kuşamı ile fark edilmek, giyimi için seçtiği giysi ve kıyafetlerle beğenilmek ve öne çıkmak ister. Bu insanın doğası gereğidir. Giyim kavramı günümüzde çok geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. 
...
 
Giyim ve Moda Tarihinde Yeni Yükselen Trend: Ev Giyimi Modası

Giyim denildiğinde bir çok ana kategoriye ve bir çok da alt kategoriye bölündüğünü ve bölünmeye de devam ettiğini buradan belirtmek gerekir. 
Örneğin:
-Giyim
-Hazır Giyim - Haute Couture giyim 
-Dış giyim - İç Giyim
-Sokak Giyim - Ev Giyim - Ofis Giyim - Uyku Giyim
-Kadın Giyim -Erkek Giyim - Çocuk Giyim
-Fit Giyim - Normal Beden Giyim - Büyük Beden Giyim
-Klasik Giyim -Modern Giyim - Rahat Giyim - Şık Giyim - Hyper Şık Giyim
-Markalı Giyim - Noname Giyim - Tarz Giyim - Retro Giyim
 
Giyim kuşam konusu tarihi akış içinde çok farklı norm ve biçimler içinde gelişmiştir. Giyimde moda kavramı durum ve şartlara göre hep olmuş ve her dönem kendini zamanın ruhuna göre güncelleyerek varlığını sürdürmüştür. 

Belirli alanlarda da moda ihtiyaç ve talepler ışığında daha da derinlenmiş, modanın derinleştiği alanlarda da çok geniş bir giyim, moda ve şıklık sektörü oluşmuştur. İşte EVDEGİY Tarzı Ev Giyimi Modası bu büyük odaklanmanın ve bir "ana moda kategorisi içinde" uzmanlaşmanın adıdır. 

Ev Giyimi denince EVDEGİY.
 
Evde giyim denince EVDEGİY Marka Stratejisi çok farklı.
Tüm dünyada ve Türkiye'de "Ev" kavramı hit olunca, evde olmak, evde zaman geçirmek, evden çalışmak, ev ofis mantığında işlerini evden yönetmek trend olunca doğal olarak "ev giyim ve ev giyimi trendleri" de hızla öne çıkmaya ve hayatını ev merkezi yaşayan kitleler için ev giyim modası talepleri de hızla bir basınç oluşturmaya devam etmiştir. 
...

EVDEGİY Ev Giyim Modası Odaklı Bir Markadır

EVDEGİY ev giyimi alanında bir online alışveriş sitesidir. EVDEGİY sitesi içinde ev giyimi alanına marka olmuş ve isim yapmış Türkiye'nin ev giyimi denince "en iyileri" vardır. Kezokino, Vienetta, Good Look, Gazzaz gibi markalar "Türkiye'nin Ev Giyimi Markası EVDEGİY" Online Shop'ta bu kategoriye yönelik tüketici ihtiyaçlarını ilk elden ve en etkili şekili karşılamak için vardır. 
...

EVDEGİY Tarzı Online Ev Giyim Mağazacılığı

EVDEGİY ev giyimi alanına odaklanmış ve özgün bir markadır. EVDEGİY online alışveriş markasıdır. Bu alanda -ev giyim modasında- niş bir boşluğu doldurmaktadır. EVDEGİY markaları Kezokino, Vienetta, Good Look ve Gazzaz gibi trendy ve aynı zamanda üretici moda markaları ile en geneliyle 3 temel kavram ışığında  - doğallık - rahatlık - şıklık -ev giyimi için ürün sunmakta, markalarının koleksiyonlarını tüketicileriyle paylaşmakta ve yeni sezon modasında sektör adına da belirleyici bir marka değeri ve marka vaadi üreten bir marka konumlamasında hareket etmektedir. 

Ev giyimi pijmadır. Ev giyimi kapri, şort, ev elbisesi, gecelik, sabahlık, ev gömleği, tuniktir. Ev giyimi denince EVDEGİY tüm bu alanlarda uzmanlık gücü ve marka vizyonu ile ev giyimi modasını üretmeye ve sunmaya devam edecektir.

Doğal ürün, rahat giyim, şık ve trendy olma avantajlarıyla EVDEGİY, hızlı, güvenilir, dost ve yenilikçi marka karakteriyle her zaman size sadece "bir tık" uzaklıkta.

....

O zaman gelsin Blog EVDEGİY mottosu: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
 
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.