Online Ev Giyimi Mağazacılığı: EVDEGİY Marka Vizyonu

19-03-2020 11:25
Online Ev Giyimi Mağazacılığı: EVDEGİY Marka Vizyonu
Ev Giyimi Sektörü Gelişiyor

Ev giyimi sektörü, ev giyimi markaları, ev giyimi alışveriş siteleri, ev giyimi Online mağazacılık, Ev giyimi kategorileri, ev giyimi ürün alt kategorileri, ev giyimi koleksiyonları, ev giyimi modası, ev giyimi trendleri... Geniş bir moda anlayış ve uygulama perspektifi içinde ev giyimi her alanda gelişiyor. Ev giyimi sektöründe çalışan stilistler, ulusal ve uluslararası ölçekte moda tasarımlarına imza atan trendy modada marka olmuş tasarımcılar ev giyimi sektörünün kendini her açıdan göstermesinde ve pazarda doğru ve olumlu algılanmasında gerçekten büyük işlere imza atıyorlar. Bu gelişmeler ev giyimi modası ve geleceğe yönelik ev giyimi kategorisinin her alanda markalaşma çalışmalarına hız verecek. 
...
 
Ev Giyimi Nasıl Bir Moda Alanı?

Evden çalışma trendi geliştikçe, evde yaşama ve ev konforu baskın şekilde kendini sürekli yeniden var ettikçe ; "ev giyimi" ve ev giyimi moda ve trendleri de bu paralelde hızlı ve doğrusal bir gelişme kaydedecektir. Bu işin normalidir. Ev giyimi konsept ve güçlü bir kategoridir. İnsanların en temel ihtiyaçlarından bir olan "evde kaliteli yaşama ihtiyacına" en doğru ve en sağlıklı şekilde cevap vermek üzerine kurulu her gün gelişen ve her gün "kartopu etkisiyle" sarmal olarak olarak büyüyen özel ve özellikli bir sektördür. 
 ...
 
İnsanlar Ev giyimini ve ev giyim modasını seviyorlar!

Ev giyimi her alanda gelişen ortak trendlerin belirli bir noktada birleşmesi doğal akımının bir sonucudur. Teknolojide, mimaride, iç mimaride, sosyolojide, antropolojide, psikolojide, ekonomide, işletme biliminde, pazarlama, moda ve markalaşmada ortak trendlerin kesişim noktasında "ev giyimi" kavramı doğmuştur. Yani; mimari ve iç mimari açıdan "ev" kavramı gelişmiş, evde kaliteli zaman geçirme anlayışı hayat bulmuş, insanların aileleri ve sevdikleriyle evde daha sosyal olma istekleri bir trendin adı olmuş, evde hobilere zaman ayırmak bir ihtiyaç haline dönüşmüş, şehrin ürettiği stresin sağlık ve uyku kısmındaki sorunlar ev ve kaliteli yatak giyimi ile çözülebilmesi gereği ortaya çıkmış ve en önemlisi de evden çalışma trendi yeni nesil gençlerin Y kuşağı ve Z kuşağının rahat çalışma, rahat giysi ve kıyafetlerle çalışma ihtiyaçlarına karşılık olarak ev giyimi sektörü moda ve ana trend akımları ile gündemin ana oyuncusu haline gelmiştir.
 ...

Ev Giyimi Sektörü nedir? Ev giyimi Modası Neleri Kapsar?

Ev giyimi öncelikle ev ortamı ya da ev ofis ortamı içinde "rahat ve şık giyinmek" demektir. Rahatlık ve şıklık, ev giyimi kategorsinin ana konsept kavramlarıdır. Ev giyimi kategorisinde EVDEGİY, bu alanda marka deneyimi ve marka stratejileri ile sektörün ilk oluşum zamanlarından itibaren ortaya koyduğu moda ve konsept yaklaşımları ile en önemli performansı gösteren lider markalardan biri olmuştur. Türkiye'nin Ev Giyimi Markası, EVDEGİY sahip olduğu tüm marka gücü ve marka vizyonu ile bu kategorinin geleceğine yön veren "odaklanmış" bir marka olarak yoluna devam etmektedir. EVDEGİY, pijama, şort, kapri,  ev elbisesi, tunik, sabahlık, sabahlık seti, ev gömleği, büyük beden ev giyim modası gibi ana ve alt kategorilerde ev giyimi modası ve ev giyim trendlerinin tüketicilere en sağlıklı ve en doğru tarzda ulaştırılması görevini bir misyon bellemiştir. EVDEGİY Tarzı, EVDEGİY Modası, EVDEGİY Trendi kavramları bu keskin marka vizyonun sonuçları olarak ortadadır ve hepsi kümülatif olarak EVDEGİY Online Alış Veriş Sitesi içinde tüketicilere sunulan değer ve özelleşmiş faydaları ifade etmektedir. 
...

EVDEGİY Markaları

Ev giyimi Shop Online Mağazacılık yapan EVDEGİY'in marka havuzu içinde sektörün tecrübe ve birikimleriyle en önde, en güçlü ve lider karakterli ev giyim markaları bulunmaktadır. En rahat pijama markası Kezokino, En trend tasarım pijamalara stilislerinin tasarım zekasıyla yön veren Vienetta, Gazzaz, Good Look gibi markalar EVDEGİY Alışveriş sitesine güç ve enerji veren markalardır. 
 ...
 
Pijama ve Ev giyimine Dair Herşey !

"Pijama ve Ev giyimine Dair Herşey" mottosunun sahibi EVDEGİY markası bu alanda geleceğe sağlam ve güvenli adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Çünkü arkasında tüketici güveni ve güçlü bir odaklanmış "marka enerjisi" vardır. 
...
 
O zaman gelsin şu çılgın EVDEGİY Blog Mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat !"
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.