Pijama Tutkusu

28-01-2020 18:07
Pijama Tutkusu
Pijama Tutkusu
 
Pijama, gece ya da gündüz modunda giyilebilir. Yine pijama öyle bir "cool" giysidir ki ailece sevilir. Neden sevilir? Çünkü pijama bir ürün olarak samimiliği, doğallığı ve bir aile sıcaklığı kadar yakınlığı temsil eder ve yansıtır.
...
 
Pijama,  aile ve ev ortamı içinde anne, baba, çocuklar ve gençler olarak aile içi sevgi ve saygı temelinde bütünleşmeyi ve aile içi sevgi temelli "birliği" temsil eder. Örneğin gece tüm ailenin en sevimli "pijamalarını üzerlerine çekip" birlikte sohbetler ettikleri, şakalaştıkları, güldükleri ve hatta gençlerin "pijama paritis ve yastık savaşları yaptıkları" şenlikli ve sımsıcak aile ortamları pijama dünyasının insan hayatında ne denli etkili olduğunu açık seçik gösterir. Pijama mutluluktur. 
...
 
Pijamalı Hayat, Oh Ne Rahat!
EVDEGİY bir alışveriş sitesi olarak evde rahat ve özgür giyinmenin bayrağını taşıyan bir alışveriş sitesi olarak "pijamalı hayatı" ve "pijama rahatlığını" sonuna kadar her platformda desteklemektedir. 
 ...

O zaman bu sevimli yazıyı "Yaşasın Pijamalı Hayat" sloganıyla taçlandırmak, EVDEGİY misyonunu tüm rahat giyinmeyi seven ve evde "cool" olmayı seçenlere bir reverans olarak ulaştırmayı zevkle yapmak istiyoruz. O zaman hep birlikte diyoruz ki: 
 
"Yaşasın Pijamalı Hayat"
 
....
 
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.