Pijamalı Hayat İçinde Hobiler !

01-02-2020 09:33
Pijamalı Hayat İçinde Hobiler !
Mutluluk Veren Ev Giysileri 
Ev giyimi denince akla pijama, şort, kapri, sabahlık, tunik, bornoz gibi ev ortamı içinde giyilebilecek insanı rahat hissettiren, kendini iyi hissettiren ve sonuçta mutlu kılan ev giysileri gelir. 
...
 
Pijama Rahatlığından Gelen Pozitif Enerji
İnsan, ev hayatı içinde kendisini dış ortamın stres ve baskısından arınmış, kendine ait bir zaman parçası içinde belki de hobileri ile de ilgilenip pozitif enerji ile dolduğu bir gün hayal eder. İşte tam da bu noktada insanların bu güzel ve kendilerine dair özel zamanlarını ev giyimi ve ev kıyafetleri destekler. Nasıl olur bu?

Rahat ev giyimi içinde insan bedensel olarak zorunluluklardan kurtulup kendini hafif dökümlü ve teni okşar gibi saran giysiler içinde çok huzurlu hisseder.

Böyle bir durumda da tüm kişisel enerjisini evde yapmak istediği hobilere ayırabilir. 

-Kitap okumak gibi
-Müzik dinlemek gibi
-Ev içi yetiştirdiği çiçeklerin bakımlarını yapmak gibi
-Güzel bir film izlemek gibi
-Kişisel bakımlarını yapmak gibi
-Sevdiği dostlarını arkadaşlarını oturup kahvesini içerken aramak gibi
-Ailesiyle ve özellikle çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmenin huzurunu yaşamak gibi

Tüm bu ev içi aktiviteler nedir?

Tüm bu aktiviteler insan ev hayatı içinde bulmayı ulaşmayı arzuladığı "mutluluk çağırıcı" ve insanın hayat içinde farklı sebeplerle kaybettiği enerjiyi yeniden yükleyici kişisel hobilerin görüntüleridir. 

Ev hayatı ev giyiminin rahat ve rahatlık veren formatıyla yani "pijamalı hayat" ile bütünleşmiş bir hayattır. Tam da bu yönüyle sadece bir giysi değil, insanın mutluluğa açılan ve insanı onaran bir pozitif hayatın da en aktif destekleyicisidir. 

O yönüyle "pijama ev giysisi" kavramının altını EVDEGİY markası özellikle çizer. Marka bu konuda ticari bir misyonun da sahibi olarak kendini görür. Ev giyiminde kalite, ev giyiminde rahatlık ve ev giyiminde şıklığı daha geniş kitlelere taşımak ve daha çok insanı ev giyiminin kendine özgü renkli ve eğlenceli giyim tarzıyla buluşturmak.

...
O zaman gelsin mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat!"
 

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU  YAZILARI






Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.