Sabahlık. Mutlu Sabahların Ev Giysisi

Sabahlık. Mutlu Sabahların Ev Giysisi
Ev ve ev hayatı insanın en rahat hayat alanı. 

Düşünsenize size ait bir alan. Size ve en sevdiğiniz, en değer verdiğiniz ailenize ait bir alan. 
Bu alanı ne kadar iyi, verimli ve etkin kullanırsanız hayattaki toplam mutluluğunuza yaptığınız katkı da artar. 
...
Ev hayatı dinlenme yeridir.

Ev hayatı yenilenme yerdir. 
Ev hayatı enerji ile dolma ve iş hayatının zorlu ve streslerle dolu ortamlarına hazırlanma yeridir.

Nasıl olur bu? Tabii ki ev ve özelde de ev hayatının sizin için huzur ve mutluluk üreten ortamından olur. Uğraştığınız ve gönül verdiğiniz ev içi hobilerinizden olur. Aile içi sımsıcak iletişimlerinizden ve hele çocuklarınızla kurduğunuz bir anne ve/veya bir baba olarak kurduğunuz olağanüstü ebeveyn bağlarından olur. 

Özü özeti ev, ev hayatı, evde geçen zaman insanı her yönüyle yenileyen ve insana enerji taşıyan bir hayattır. Peki bu nasıl olmaktadır?
...

Ev giyiminde "kişisellik trendi"

Ev hayatında mutluluk üreten küçük şeyleri hayata geçirerek olur. Bunlar çok ve çeşitlidir. Aile davranışlardan, ev ortamının düzenine, ev eşyalarının dengesinden kişisel ev eşyalarının seçim ve kullanımına kadar uzanır. 
...

Sabahlık: Ev Giyimi'nin en pratiği
Kişisel ev giyimi içinde mutluluk üreten neler var sizin için?
Hiç şüphesiz ev içi rahatlığınızın baş aktörü "pijamanız" burada lider. Pijama takımınızdan sonra, sabahlık, bornoz, şort, ev elbisesi, ev gömlek, ev tunik gibi evde giyebileceğiniz size ev ortamında rahatlık ve "kendilik değeri" üretebilecek kişisel ev giyim ürünleriniz ve ev giyimi aksesuarlarınız başta geliyor olmalı. 
...
 
Güzel bir sabahlık, sabaha güzel bir başlangıçtır.

Örneğin sabahlık. Kişisel ev giyimi ürünleri içinde sabahlık hem sabaha en güzel başlangıç ve hatta ötesinde en pratik günlük ev içi giysi olma özelliği taşır. Sabahlık o kadar pratik bir giysidir ki yataktan hemen kalkarsınız ve hemen eliniz sabahlığınıza uzanır. Sabahlık  neden önemli? Sabahlık yatak ortam sıcaklığı ile ev içi dış ortam arasındaki sıcaklık farkını optimize eder. Böylece vücudunuzun gereksiz şekilde ekstra enerji harcamasını önler. Ayrıca sabahlık ev içi giyinim ve görünüm tarzınıza da yardım eder. Kişisel ev giyimi ürünleriniz içinde güzel bir sabahlığınız varsa kesinlikle kendinizi daha iyi hissedersiniz. Sabahlığınızın yumuşak dokusu içinde güne en iyi ve en güzel şekilde hazırlanabilme ayrıcalığı yaşarsınız. 
...
 
O zaman güzel bir sabahlıkla kendinizi mutlu etmek için en güzel zaman nedir? Mutluluk biliminde denir ki: "Mutlu olmak için en değerli zaman "Şimdidir."
...
Sonuç: Güzel bir sabaha uyandığınızda hemen yatağınızın bir kol ötesinde "güzel bir sabahlık" sizi bekliyorsa hiç düşünmeyin. Hemen sabahlığınıza uzanın ve yeni gün mutluluğuna gülümseyerek uyanın. 
...
Şuraya not düşelim unutmadan: 
En güzel sabahlık ve sabahlık setleri EVDEGİY'den alınır.
 
...
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI



IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.