Şık olmak ve Şık Giyinmek Ev Giyiminde Neden Önemli?

21-03-2020 12:24
Şık olmak ve Şık Giyinmek Ev Giyiminde Neden Önemli?
Şık olmak ve Şık Giyinmek Ev Giyiminde Neden Önemli?

Ev ve ev yaşamı tüm dünyada yükselen bir trend içinde. Ev, 21. yüzyıl insanı için son gelişmeler ışığında hayatın merkezi haline geldi. Evde olmak, evden çalışmak, evde vakit geçirmek, evde dinlenmek, işlerini evden yönetmek, evi bir hobi aracı haline getirmek, dost ve arkadaşlarını evde ağırlamak, ev misafirliğine gitmek, evde ailesi ile kaliteli zaman geçirmek...
 
Tüm bu aktiviteler ev yaşamının hayat içindeki nisbi ağırlığının ne derece ve ne yönde değiştiğinin kesin kanıtları gibi. Ev yaşamı yakın gelecek dönemde daha da yaşamın merkezi haline düşecek görünüyor. 
...
 
Evde yaşam ve ev yaşamı içinde "ev giyimi trendi" de yükselişte
 
Evde yaşam ve beraberinde "home office" tarzı evden çalışma bu denli hayatın merkezi haline gelince, modanın, tekstilin, hazır giyimin, ev giyim tarzlarının da beraberinde "ev içinde" konumlanması ve ev giyim konseptlerinin bu doğrultuda oluşmaması zaten düşünülemezdi. Doğal olarak ev ve evde yaşam gelişince ev giyimi ve ev giyim modası da bu paralelde hızlı bir biçimde gelişmektedir. 
 ...

Ev Giyimi Modası nedir?

Ev giyimi hazır giyim, hazır giyim içinde ev tekstili ve v tekstili içinde de ev giyimi adreslemesi içinde gelişen trend, moda ve konseptler bütünüdür. Bu trendler ev giyim modası halen gelişimini geometrik hızlarda sürdürmektedir. Pijama, pijama takımı, kapri, şort, tunik, ev elbisesi, sabahlık, sabahlık set, gecelik, ev gömleği ve gömlek pijama, büyük beden ev giyimi ürünleri, çocuk ev giyimi ürünleri gibi açılım ve kategorik alt açılımlara sahip olan ev giyimi makro bir sektör olma yolunda. Burası ayrı ama işin özelinde ev giyimi tüketicilere özel yaklaşımlar sunmakta ve her gün yenilikler de geliştirmektedir. 
...
 
Ev Giyimi Modası ve "Online Moda" denince EVDEGİY
 
EVDEGİY Online Alışveriş Sitesi ev giyimi içinde var olan gelişmeleri, yeni koleksiyon ve ürünleri, fırsatları, indirimleri ve kampanyaları ilk elden takipçileri ile paylaşmakta ve ev modasındaki makro ve detay gelişmeleri en hızlı şekilde tüketicisine sunmaktadır. 
 
-En şık tunik nerede? Hangi marka?
-En rahat pijama hangi özelliklere sahiptir?
-İyi bir yazlık şortta olması gereken -olmazsa olmazlar- nelerdir?
-Evde şık olma tüyoları
-Yatak giyiminde son trendler
-Rahat bir uyku için rahat pijama nasıl olmalı? Bir uyku giysisi olarak pijama özellikleri nelerdir?
 
gibi bir dizi kritk soru ve cevabı da yine EVDEGİY Shop Online Alışveriş Mağazasının değerli takipçileri ve Blog okurları için ürettiği ekstra değerdir. 
 
...
O zaman gelsin mottomuz: "Yaşasın Pijamalı Hayat !"
 
...
 
EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.