Şimdi Yenilenme Zamanı. Baharın Enerjisi EVDEGİY.com.tr'de !

07-03-2020 12:35
Şimdi Yenilenme Zamanı. Baharın Enerjisi EVDEGİY.com.tr'de !
Bahar harika bir mevsim. 
Doğanın herşeyiyle canlandığı, dinamik ve hareketli aktığı bir mevsim. Baharda herşey yenilenir. Gökyüzü bir başka güzeldir. Ağaçlar bir başka güzel. Toprak bir başka. Coşku önce doğaya hakim olur sonra insanlarda ve insan duyguları üzerinde yansımasını bulur. 
...
 
Bahar "yenilenme" zamanıdır
Yenilenme bahar mevsiminin özüdür. Çiçekler en güzel renkleriyle yenilenir. Baharda kuşlar şarkılarıyla yenilenir. Baharda güneş her zamankinden daha güzel ve parlaktır. Coşku, tutku ve enerji dağıtır. Bu enerji insanlara en saf şekliyle yansır. İnsanların yüzünde tebessüm, içten dışa etkiyen mutluluk her yüze hakimdir. Böyle bir ortamda insan da kendini yenileme isteği duyar. Örneğin güneş etkisi hergün arttıkça önce gardrobunu yenilemek isteği oluşur. Kışlıklar ağır ağır güzelce paketlenir ve kaldırılırken, ağır kışlıklar yerini mevsim geçişini karşılayacak daha hafif giysilere bırakır. Hatta ev giyiminin en iyi sitesi EVDEGİY'den kapridir, şorttur, elbisedir, tuniktir, gömlektir, gecelik ya da sabahlık setidir en yeni koleksiyonlar içinden ürün bile bakılır. Neden? Aynen paylaştığımız gibi baharla birlikte yenilenen doğa ile aynı anda yenilenmek ve baharla birlikte özgüven mutluluk tazelemesi yapmak için. 
...
Baharın enerjisi bahar ve yazı karşılayan kıyafetlerde
Hayatın akışı içinde insan yeri geldiğinde, zamanı geldiğinde ve hatta mevsimi geldiğinde yenilenmelidir. Hayata renk katan yeniliklerdir. Durum ve şartlar ortaya çıktığında kendini "yenileyebilen" insan bu değişimi 2 kat daha fazla enerji ile karşılamış olur. Çünkü değişen mevsim, hayat akışı ve gerekliliklerle birlikte o da kendisini değiştirebilmenin örneğin şık bir kapri almanın, kışlık sabahlığının yerine yepyeni mevsimlik çok şık ve trendy bir sabahlıkla mevsimi karşılamanın hazzını daha fazla yaşayabilir. 
...
Yapalım O zaman. Yenilenelim O zaman
Haydi şortlar çıksın gün yüzüne. 
Kapriler çıksın gün ışığına.
Evdegiy'de kampanyalar varmış, çiçekli çiçekli ev elbiseleri ve ev gömlekleri, gecelikler "bir tık uzağımızdaymış" haydi yeniliklere. Haydi yenilenmeye. Haydi baharlıkla birlikte bahar enerjisinin gücünü duygu ve düşüncelere almaya.
...
Yenilenmek için EVDEGİY.com.tr size yeter. 
..
 
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.