Trend: "Evden Çalış", Moda: "EVDEGİY ! "

18-03-2020 11:54
Trend:
Evde Hayat! 

Ev bir aile sıcaklığı demektir. Anne baba ve çocuklardan oluşur. Bazen de evin büyükleri, anneanne, babaanne ve dedeler. Ev ailenin tüm bireyleri ile birlik ve beraberliğinin, sevgi ve saygının en yoğun yaşandığı özel bir mekandır. Ev hem bir eğlenme mekanı, hem bir dinlenme mekanı, hem konu-komşu sohbet mekanı, hem durum ve şartlara göre de ev bir çalışma mekanıdır. Özellikle son dönemde evlerde "Home Office"  çalışma konsepti de çok hızlı bir sosyal trend olarak gelişmiş ve sosyal hayat içinde anlamını bulmuştur. 
...
 
Evden Çalışmak ve Evde Giyinmek

Evden çalışmak dünya üzerindeki çeşitli olayların ve trendlerin etkisiyle bazen zorunluluk bazen de özel tercihler olarak gündemdeki yerini korumaktadır. Ev sıcak bir ortam olarak varlığını sürdürmektedir. Hem sıcak hem rahat ev ortamı evden çalışma sistemini de giyim kuşama yansıyan yönleriyle de aynı kavramlar üzerinden karşılamaktadır. Yani evden çalışma rahatlığı ve evde giyinme rahatlığı "kardeş kavramlar" olmuştur. Evden çalışma nasıl moda ve trend ise evde şık giyinme, evde rahat giyinme ve evde moda giyinme kavramları da bileşik etkide ev giyimi modasını ortaya çıkarmıştır. 
...
 
Ev giyimi modası nedir?

Evde çalışmak ya da "home office" tarzı evden çalışmak dijital hayatın özellikle hız ve ivme kazandığı bu özel zamanlarda artarak gelişmektedir.
 
Evden çalışma evde çalışan bireyin çalışma ortamı içinde kendi kişiselliğini, kendi davranış ve hayatı algılamada "duygu kalıplarını" ilk elden görmek ve göstermek isteyeceği forma bürünmek istemektedir. İşte bu istektir ki ev giyimi modasının "ateşleyicisi" olmuştur. Yani?
 
Yanisi şu: "Evden çalışma tarzı" hayat buldukça evde giyinmek ve "evde moda ve tarz giyinmek", "evde rahat giyinmek" ve "evde şık giyinmek" kavramları  -ev giyimi modasını- ortaya çıkarmıştır. 

-Pijamanın ev giyiminde özel bir giysi olarak başı çekmesi.

-Pijamalı yaşamın ev hayatı içinde yükselmesi

-Pijama takımı koleksiyonlarının,  stilistler tarafından evde çalışma hayatının isterleri yönünde dizayn edilmesi

-Pijama takımlarına, şort takım, penye üstlerine, kaprilere ve kapri takım penye üstlerine alınan esprili yazılar, sevimli karakterlerden oluşan desenli pijamalar hep kişilerin "kendi hayat tarzlarını ve zevklerini evde böylesi bir çalışma ortamı içinde gerçekleştimek için özel şekilde tasarımlanmaktadır. 

-Pijama ile birlikte kapriler, pijama ile birlikte şortlar ve şort takımlar ev içinde rahatlığı ve rahat giyimi temsil eden kıyafetler olarak ev giyiminde öne çıkmaktadır.

-Pijama, kapri, şort, tunik, ev elbisesi, ev gömleği birbirleri ile renk bazında, desen bazında rahatlıkla kombin de yapılabilmektedir.

-Evden çalışmanın ana mantığı evde rahat giyim ile evden çalışmanın duygusal iz düşümü olan kişisel özgürlüğün daha fazla duyumsanabilmesidir. 
...
 
Trend: "Evden Çalış", Moda: "EVDEGİY ! "

Evden çalışma hem Türkiye'de hem de dünyada yakın gelecekte de hızla gelişecek. Hatta mimaride ev tasarımları da ev ofis kavramına göre yeniden şekillenecek.
 
Tüm bu değişimler hiç şüphesiz evde rahat, şık ve moda giyinme özgürlüğünü de beraberinde hızla geliştirecektir. EVDEGİY tüm bu güzel gelişmeleri ve ev giyimi modasını tüm detayları içinde ve yeni sezonların en yeni koleksiyonlarını sizlerle paylaşmaya devam edecektir. O zaman gelsin mottomuz:
"Yaşasın Pijamalı Hayat !"
 
...
EVDEGİY Pijama Mutluluğu Yazıları

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.