Türkiye'nin ev giyim markası: "EVDEGİY"

12-03-2020 09:58
Türkiye'nin ev giyim markası:
Türkiye'de evde zaman geçirme kavramı ve ev yaşamı gelişiyor.

Evde zaman geçirmek, evde çalışmak, hatta evi bir "home office" haline getirerek evden çalışmak artık bir yaşam tarzı haline gelmeye de başladı. Bu bazen bir ihtiyaçtan, bazen durum ve şartlardaki bir gereklilikten ya da zamanın ruhu gereği moda olduğu için var oldu, devam ediyor, muhtemelen de devam edecek. Sonuç: Sebebi ne olursa olsun ev yaşam gelecekte daha da, hayatın, işin ve sosyalliğin merkezi haline gelecek, görünen o.
...
 
Ev yaşamı yeni yaşam standartlarını da beraberinde getirecek.

Ev yaşamı tüm yönleriyle bir cazibe merkezi haline gelecek. Ev yaşamı, iş gibi, hobi gibi, aile hayatı gibi, sosyalleşme gibi, eğlenme gibi, dinlenme gibi, genel insan kültürünün tüm yansımalarını üzerinde toplayacak. Tabi ki hal böyle olunca ev, evden çalışma kavramları evde giyim kuşam ihtiyaçlarını da beraberinde getirecek. Ki zaten getirmiş durumda.
...
 
Ev Giyimi Kavramları artık Hayatımızda !

Bugün artık "ev giyimi" adında özel bir kategori var. Ev giyimi modası kavramı var. Evde şıklık, evde rahat giyim, evde trend giyim, evde "cool olmak", evde en güzel ve en şık kıyafetler için yeni hayat tarzına "merhaba" demek artık yeni yaşam tarzının kurallarına uyum sağlamak ve hatta bunun ötesine geçmek anlayışı egemen. 
 
...
 
Türkiye'nin Ev Giyim Markası: EVDEGİY

Ev giyimi sektöründeki tüm bu trend gelişmelere en güzel yanıt hiç kuşkusuz Türkiye'nin Ev Giyim Markası: EVDEGİY'den geldi. EVDEGİY.com.tr sadece "Ev giyimi" kategorisine ve  sektörüne özel, özellikli ve niş bir alışveriş sitesi olarak kuruldu. Ev giyiminde Türkiye'nin en iyi markası olmak vizyonuyla da bu şekliyle de yoluna devam etmekte.
...
 
Ev giyiminde hedef kategori liderliği 
Pijama, pijama takımı, kapri, şort, tunik, ev elbisesi, gömlek, sabahlık, gecelik ve uyku giyimi kategorilerde şık ve rahat giyimin en sevilen markası olmak hedefinde olan EVDEGİY, bu kategorinin en iyi üretim, tedarik ve yıldız markalarıyla çalışmaktadır. Kezokino, Vienetta, Good Look, Gazzaz en iyi EVDEGİY ev giyim markalarından bir kaçıdır. 
...

Ev giyimi markası denince EVDEGİY ne yapar?

Ev giyimi markası EVDEGİY.com, "ev giyimine dair her şey" sloganı altında bu alana özel tüm tüketim ihtiyaçlarına en iyi değeri ve en iyi fırsatları üretmek için çalışır. Ev giyimi için "en iyi fiyat", ev giyimi için "en değerli fırsat", ev giyimi için "en yeni koleksiyon", ev giyim için benzersiz sürprizler ve harika "müşteri deneyimi" ve/veya "marka deneyimi" oluşturmak için tecrübeli ekibiyle var gücüyle çalışır.
...
 
Ev giyiminde en iyi marka olmak, bir EVDEGİY vizyonudur.

Bu vizyona ulaşmanın yolunu EVDEGİY, ev giyimi ve ev modası denince ilk akla gelen marka olmak olarak belirlemiştir.
 
Türkiye'nin ev giyim markası EVDEGİY, bir "EVDEGİY Tarzı" özgün bir alışveriş sitesi üzerinden müşterilerine benzersiz değerler sunmak için ekibiyle güzel işlere imza atmaktadır.
 
Sonuç: Türkiye'nin ev giyimi markası EVDEGİY'i izlemeye devam.
...
 
PİJAMA MUTLULUĞU / YAZILARI


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.