Yeni Sezon Pijama Trendi : "Rahatlık!"

26-02-2020 14:45
Yeni Sezon Pijama Trendi :
Bahar geldi. 

Bahar iyilikleri ve güzellikleri ile geldi. Doğa en güzel renklerinden mutlulukla uyandı. Açaçlar güneşin ışıklarından aldıkları bahar enerjisini yapraklarından ve tomurcuklanan dal uçlarının çiçeklenmesinden göstermekteler. 
Doğa harika bir şekilde tam da karşımızda.
...

Ev Giyiminde Bahar Etkisi

Mevsimin bahara döndüğü bugünlerde ev giyimi ve ev modasında da köklü değişiklikler olmakta. Nedir olan? Ev modasına da bahar geldi. Baharın enerjisi ve baharın çılgın çiçeklenmesi yeni sezon ev giyimi pijama ve pijama takımları başta olmak üzere harikulade bir tarzda yansıdı.
 
Ev modası pijamada, ev modası tunikte, ev modası ev elbisesi  modellerinde çiçek açtı, açıyor. Hayat mutluluk içinde eve, ev giyimine, ev modasına ve modayı şekillendiren stilistlerin hayal gücüne de yansıdı. Şimdi bu yansıma en güzel ev giyimi tasarım ürünlerinde sizler için hayat ve anlam buldu. 

Pijama hayattır. 

Pijama evde ev giyiminin rahatlığını ve ev giyiminin gücünü temsil eder. Evde, rahatlık denince ve bir tık ötesinde bu rahatlığı üreten en rahat pijama markası denince Kezokino gibi bu alanda uzman ve en iyi pijama markası vizyonuna sahip markaları da da unutmamak gerekir. Evet EVDEGİY markalarından Kezokino Pijama da bu sezonun gözde pijama ürünlerini üretti ve EVDEGİY Alışveriş Sitesinde beğenilerinize açtı. 
...

Ev giyimi sektörü yeni sezonu açtı.

Yeni sezonla birlikte en yeni pijama takımı ve pijama modellerinin, pijamayı kombinleyen tarzlarda tunik, ev elbisesi, pijama gömlek, pijama pantolon, pijama şort, pijama kapri, pijama penye bir ev giyimi koleksiyonu halinde EVDEGİY vitrinleri içinde yerini aldı. 
Ev ve ev giyiminin en iyi markası EVDEGİY, yeşil doğa, kuş şarkıları ve çiçeklenen ağaç tomurcuklarında anlamını bulan "yeni sezon" tasarımları ile bahara Merhaba! dedi. 
...

E haydi o zaman gelsin mottomuz:
"Yaşasın Evdegiy'de yeni sezon ve yaşasın evde pijamalı hayat !

...

EVDEGİY - PİJAMA MUTLULUĞU YAZILARI 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.